Zonele sensibile ale unei femei

Zonele sensibile ale unei femei sunt ca atracțiile turistice principale ale unui oraș. Dacă vrei să te simți bine în vacanță trebuie să știi pe unde să ajungi. Fiecare femeie dispune de un set unic de zone sensibile, așa că ar fi bine să o întrebi care sunt acestea și dacă încă nu le știe, puteți explora împreună fiecare parte a corpului ei.

Regula de bază: O femeie fericită și împlinită în pat, va avea grijă să-și ia revanșa.

1. Gâtul: este o zonă sensibilă atât pentru bărbați, cât și pentru femei, însă unele femei pot simți plăcere dacă sunt sărutate după ureche, altele preferă zona claviculei sau curbura dintre gât și umăr. Este de preferat să o săruți ușor, cu mușcături care să nu-i lase semne.

2. Părul: majoritatea femeilor preferă să fie trase de păr (atenție la intensitate) sau să fie ținute de o palmă puternică de ceafă. În anumite poziții, o poți aduce mai aproape de tine jucându-te cu degetele prin părul ei.

3. Sânii: studiile arată că femeile care au un bust mai mic, resimt senzațiile plăcute la un nivel mai mare decât cele care sunt prea înzestrate de la natură. Acordă suficientă atenție acestei zone dacă vrei să-ți satisfaci partenera pe măsură, însă ai grijă la sensibilitatea lor.

zone-sensibile4. Abdomenul: în partea superioară a acestuia se află plexul solar, o rețea puternică de nervi, ceea ce înseamă că poți profita la maxim de zona de la coapse până la buric. Astfel, o vei face să ardă de nerăbdare să treci mai departe.

5. Spatele genunchilor și palmele: sunt zone pe care mulți bărbați le ignoră, însă sunt cele mai sensibile. În spatele genunchilor, se află niște receptori nervoși numiți corpusculi Pacini, fiind foarte sensibili la exercitarea presiunii. Poți să treci cu degetele în spatele genunchilor sau să o întorci și să o săruți în acea zonă.

6. Palmele: nu trebuie ignorate niciodată. Poți trasa cu ajutorul unui deget o linie fină, ca mai apoi să vă împreunați palmele când tu stai deasupra. Acest gest poate fi interpretat de femei ca pe un semn de dominanță din partea ta.

7. Degetele: Atunci când te atinge pe față cu palmele, sărută-i degetele ușor, fără a exagera totuși.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment