Zodiile de care se simt bărbații foarte atrași

zodiile

Semnul zodiacal sub care ne aflăm spune foarte multe despre noi, despre comportamentul nostru, dar și despre compatibilitatea cu alte zodii.

Specialiștii au făcut un top cu zodiile de care se simt bărbații foarte atrași. Ești curioasă dacă te afli în acest top?

Zodia și relația de cuplu

Iubirea vine atunci când nu te aștepți. Se întâmplă să te îndrăgostești în cele mai ciudate circumstanțe, în cele mai nepotrivite locuri și momente. Se întâmplă să te îndrăgostești de oameni pe care nu ai fi crezut vreodată că ai putea să-i placi. Dar se întâmplă. Dragostea nu are vârstă, mărime, gen. Dragostea există.

Cu toate astea, atunci când suntem atrase de cineva, imediat ne trec prin cap tot felul de gânduri, însă cel mai important este: oare el mă place? Și ce facem? Îi aflăm semnul zodiacal sub care este născut și citim totul despre el, având impresia că așa vom afla cât mai multe lucruri despre persoana respectivă. Dacă suntem compatibile cu el, care îi sunt pasiunile, ce tip de activități îi plac și multe altele.

De cele mai multe ori, zodia, într-adevăr spune totul despre noi, dar sunt și situații în care personalitatea noastră dă peste cap tot ce poate spune semnul zodiacal despre noi. Pentru că suntem atât de speciali și diferiți. Și deși găsim componente asemănătoare între noi, cei aflați sub același semn, avem foarte mulți factori diferențiatori.

Totuși, ne putem face o idee despre persoanele din jurul nostru citind mai multe despre zodia sa. Specialiștii în astrologie au făcut chiar un top al zodiile de care bărbații se simt atrași.

Pești, 20 Feb. – 20 Mar.

Femeile aflate sub zodia Pești au o atitudine specială, construită în mare parte din detalii și știm foarte bine că detaliile fac diferența. Aceste femei caută pe cineva puternic, încrezător în forțele sale, care să le susțină și să le înțeleagă, care să le învețe și să le respecte. Nu vor accepta relații unde sunt nevoite să facă compromisuri. De niciun fel. Pe ele nu le vei putea cuceri cu lucruri materiale așa că nu încerca să le atragi cu modelul de mașină pe care îl conduci sau cu locațiile spectaculoase pe care le frecventezi.

Femeile din zodia Pești sunt atrăgătoare prin acțiunile pe care le întreprind atunci când sunt în jurul bărbaților, mai ales dacă acolo există acel bărbat de care și ea se simte atrasă. Un ruj roșu, o mușcătură de buză, un pahar cu vin roșu băut sensual și multe altele.

Vărsător, 21 Ian. – 19 Feb.

Femei independente care nu caută ajutorul celor din jur, care se descurcă în orice circumstanțe cu ușurință. Se pare că acest lucru reprezintă detaliul care îi atrage pe bărbați și tocmai de aceea femeile din zodiac Vărsător se află în acest top.

Acestea sunt pasionale, creative și dornice să facă și să aibă mai mult. De aceea le vei observa deseori muncind la visurile lor, fără să se plângă vreodată.

Capricorn, 23 Dec. – 20 Ian.

Încrezătoare și dornice să cucerească, femeile Leu strălucesc diferit față de toate celelalte zodii. Acestea au umor din plin și de multe ori, îl folosesc să cucerească bărbatul de care ele se simt atrase. Deși la prima vedere par persoane reci, indiferente de care nu te-ai putea lipi, în esență, femeile Capricorn sunt foarte sensibile, romantic, numai bune de iubit. Acestea, într-o relație tind să devină dependente de persoana iubită dar și de ideea de relație, astfel că pentru bărbat, faptul că este atât de droit, poate fi atractiv, tocmai dina cest motiv femeia Capricorn este o femeie pe care majoritatea bărbaților și-o doresc alături.

Leu, 23 Iul. – 21 Aug.

Încrezătoare și dornice să cucerească, femeile Leu strălucesc diferit față de toate celelalte zodii. Acestea au umor din plin și de multe ori, îl folosesc să cucerească bărbatul de care ele se simt atrase.

Într-o relație, femeia Leu, va avea momente de gelozie, va oferi tot ce are mai bun și va încerca să păstreze relația vie cât mai mult timp, folosindu-se de secretele ei.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment