Ziua Îndrăgostiților: Ziua în care femeile devin tute

Ziua Indragostitilor

Fetelor, nu mai visați la prostii! Vă rog eu mult! Am senzația că Ziua Îndrăgostiților a fost adoptată numai de femeile care nu știu cum să mai primească atenție. Cadouri. Flori. Ceva. Orice. Când vine vorba despre sărbătorirea zilei de 14 februarie, femeile se împart în două categorii: femeia care așteaptă un an întreg această zi, căci reprezintă o nouă oportunitate de a arăta întregului popor că are cel mai tare iubit și femeia care nu suportă opulența acestei zile. Desigur, mă tem că sunt puține femei care nu vor atenție specială în ziua în care toate femeile combinate primesc EXTRA-ATENȚIE, EXTRA-DRAGOSTE, EXTRA-FLORI!

Știți care e partea proastă, de fapt? Că e o zi ca oricare alta, iar majoritatea sunt dispuși să scoată bani grei din buzunar într-o noapte în care patronii de cluburi și restaurante măresc prețurile. Și știți care e partea și mai proastă? Că nu ești nicidecum mai îndrăgostit pe 14 februarie decât în oricare altă zi. Ești doar superficială și atât.
Recunosc că am făcut și eu parte din categoria femeilor sau fetelor nebune. Și eu visam la cai verzi pe pereți de Ziua Îndrăgostiților. Și eu așteptam buchete imense de flori și cină romantică la restaurant. Acum vă întreb și pe voi! Dacă tot aveți așteptări, care mai e farmecul? Dacă tot știți că veți primi oricum flori, film, cină romantică, o noapte nebună în lenjerie roșie și lumânări parfumate, unde mai e surpriza? Sau e doar așa, să nu cumva să fie altfel decât la toată lumea?

Sărbătoarea asta americănească e amuzantă. Fără dar și poate. Dar mai amuzante sunt femeile care se dau de ceasul morții și care fac pregătiri speciale cu multe zile înainte.

Până una alta, iată care sunt așteptările femeilor și cum ajung să fie tratate de fapt. Ah da, bărbații chiar sunt terifiați de sărbătoarea asta!
1. Mic dejun romantic de Ziua Îndrăgostiților:

Ce-și dorește ea:

Mic dejun

Ce primește de fapt? O trezește dimineață brutal și o trimite pe ea la cratiță:

mic-dejun-valentines2. Flori și bijuterii scumpe 

Ce așteaptă ea:

Bijuterii

Ce primește de fapt:

cadou-amuzant-de-ziua-indragostitilor3. Noapte sălbatică:

Ea visează să fie atât de sexy, încât noaptea de Ziua Îndrăgostiților să fie memorabilă:

noapte-de-ziua-indragostitilor

Ce crede el? Îi va spune să se acopere pentru că arată ca o … tută. Cum va arăta ea de fapt:

cum-te-imbraci-de-ziua-indragostitilor

4. Ea visează la restaurante scumpe:

restaurant-romantic

 

El o va duce la Mc:

ziua-indragostitilor

 

Sursă foto:http://elitedaily.com/

Fetelor, nu mai visați la tâmpenii. Îndrăgosteala nu e doar pentru o zi. Micile artificii nu au același deliciu când toată lumea le primește.

Tu ce faci de Ziua Îndrăgostiților?

 

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment