Zgârie-suflete

Zgarie sufleteZgârie-suflete

Mi-e dor de timpurile acelea când credeam că nimic nu poate fi mai grav decât o lovitură la genunchi. Mi-e dor să mi se pară tragic că am luat o notă mică la şcoală. Dar am învăţat că în timp te poţi lovi fără să mai curgă sânge, fără să mai ştie cineva că suferi.

Şi asta este probabil singura rană care nu mai poate fi bandajată, rană pentru care încă nu există medicament. E o boală virală, te îmbolnăveşte, te pune la pat, apare, dispare, uneori poate că doare insuportabil, dar la final te face imun. Şi nepăsător. Atât de nepăsător, încât e degeaba. Şi când va fi degeaba şi vei simţi că nimic nu te mai poate lovi, te lasă în pace, până când rănile ţi se vor cicatriza. Şi când vei fi în sfârşit vindecat, revine şi loveşte din nou. Atât de tare, încât vei jura că nimeni şi nimic nu-ţi mai poate produce aceeaşi suferinţă.

Vei ajunge să nu mai simţi nimic la un moment dat, dar atunci vei fi o legumă. Pentru că viaţa e o boală, te lupţi până la final. Te lasă să te bucuri, apoi te doboară până când vei învăţa să te bucuri din nou de nimic.

Și da, durerea provocată de o zgârietură este infimă în fața rănilor sufletești.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment