Zece oameni de care trebuie să te ferești

Există anumite tipologii de oameni de care trebuie să te ferești, dacă îți dorești o viață liniștită. Așa că ia aminte și renunță la tot ce este toxic în viața ta.

1. Oameni care îți fac viața stresantă:
Dacă nu ești genul de persoană care să aibă nevoie de stres pentru a fi motivat, atunci nu-i lăsa pe ceilalți să facă asta în locul tău. Viața este stresantă așa cum e, nu ai nevoie de cineva care să-ți facă zilele mai stresante decât sunt deja.

2. Oameni care te folosesc:
În general, toată lumea se folosește de toată lumea, ceea ce nu e neapărat un lucru rău. Interacționăm unii cu alții tocmai pentru că ne dorim să obținem un beneficiu de pe urma lor. Cu toate astea, sunt persoane care se folosesc de noi atât de mult, încât ne pot face rău. Și de obicei, aceste persoane sunt oameni în care ajungem să avem încredere.

3. Oameni care nu te respectă:
Mă respecți, te respect. Așa funcționează acest comportament de bun-simț. Când întâlnești astfel de persoane, îndepărtează-te. Există riscul să le crezi pe cuvânt, doar că ei nu au.. cuvânt. Ai suficient respect pentru tine și nu permite altora care nu cunosc termenul să facă parte din viața ta.

4. Oameni care nu vor să te rănească:
Știu, o să spui de ce să dai la o parte un astfel de om de lângă tine. E simplu: pentru că ajung să mintă din dorința de a te proteja și o să te doară mai tare decât dacă ar avea curaj să te atenționeze atunci când e cazul. Și știi care mai e problema? Atunci când o persoană la care ții îți face rău, apare suferința. Cei mai buni prieteni sunt aceia care își asumă riscul de a te supăra, deși îți vor binele.

oameni-de-care-trebuie-sa-te-feresti5. Oameni care te mint:
Minciuna are picioare scurte, spunea cineva. Probabil că ți s-a întâmplat și ție până acum să afli că ai fost mințit. Când cineva te minte o dată, fii sigur că o va face și a doua oară. Dintr-un motiv sau altul, nu contează. Dă-i la o parte pe cei care mint și umple-ți viața cu oameni de încredere. Chiar dacă sunt puțini.

6. Oameni care-ți zâmbesc în față și apoi te bârfesc:
Sunt oameni lași, cărora le e teamă să-și recunoască propriile slăbiciuni, așa că e mai bine să arunce cu pietre-n alții. Ferește-te de ei pentru că îți pot strica reputația.

7. Oameni care pretind că te iubesc, dar nu le pasă:
Cu toții am întâlnit cel puțin o dată prieteni care pretind că țin la noi și de fapt nu le pasă. Sau parteneri-vampiri, care se hrănesc cu false sentimente până când nu mai lasă nicio urmă de vitalitate în tine. Sunt oameni toxici și nu e greu să-i identifici, așa că renunță la ei. De obicei, când vei avea nevoie de umărul lor, vei lua o trântă de asfalt. Poate atunci te vei trezi la realitate, totuși.

8. Oameni care te trag înapoi:
Sunt persoane care nu suportă ideea de evoluție. Și cum ar fi viața mai interesantă, dacă nu ai face un progres constant? Nu sta pe lângă oameni care nu te susțin în ceea ce vrei să faci.

9. Oameni limitați:
Totul este limitat: timpul, spațiul, resursele. Tot ce vrei să faci în viață este limitat. De ce ai avea nevoie de niște oameni care să-ți impună niște limite în plus?

10. Oameni posesivi:

Posesivitatea nu are nicio legătură cu iubirea. E o doză mare de egoism și atât. Nu le confunda niciodată și atunci când simți că ai în jurul tău oameni egoiști, fugi mâncând pământul.

Sursă foto: vk.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment