Zarzavat pentru iarna – Reteta de zarzavat fara conservant

Zarzavat pentru iarna – Reteta de zarzavat fara conservant

Sezonul rece este din ce in ce mai aproape, iar fructele si legumele vor fi din ce in ce mai greu de gasit. Reteta de mai jos este destinata in special pentru ciorbe, dar puteti combina mix-ul de legume dupa bunul plac.

Ingrediente:

– jumatate kg patrunjel radacina cu tot cu frunze

– jumatate kg telina radacina cu tot cu frunze

– 1 kg ardei gras verde

-2 kg de rosii

– sare

Mod de preparare:

Se spala toate legumele si verdeata si se lasa la scurs, intre timp se decojesc rosiile. Legumele se taie cuburi, iar verdeata se toaca. Legumele astfel tocatate se pun in borcane bine spalate si uscate. Borcanele se infileteaza bine. Se fierb borcanele in bain-marie timp de 30 minute de la momentul fierberii apei. Se lasa sa se raceasca in apa.
Se pastreaza la loc racoros si intunecos.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment