Xanax – Cum te tratezi impotriva nevrozei

Xanax – Cum te tratezi impotriva nevrozei

Xanax sau alprazolam este un medicament indicat starilor de nevrozitate, insomnie, depresie sau stari de tensiune.

Pacientii carora li se administreaza Xanax prezinta o lipsa de interes sau de placere, de energie, nu au pofta de mancare, greutatea corporala nu este constanta, dar mai ales au sentimente de vinovatie sau inutilitate. Astfel de simptome pot duce in timp la dorinta de suicid, de aceea este bine sa te prezinti unui medic imediat ce te regasesti printre astfel de simptome.

Xanax se mai recomanda atacurilor de panica sau in cazul fobiilor sau inainte de o interventie chirurgicala, pentru a nu fi pacientul anxios.

Xanax poate oferi stari de somnolenta si ameteala, foarte rar pierderi de memorie sau coordonare. Efectul pastilei Xanax se resimte dupa 1-2 ore de la administrare.

De retinut! Xanax se administreaza cu prescriptie medicala, daca prezinti stari de anxietate sau ganduri de suicid, prezinta-te imediat la un medic!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment