Vrem atenție

Vrem atenție! Să vă intre bine în cap, ăstora de credeți că sunteți niște macho, cunoscători de femei! Orice femeie, de la cea mai mare curvuștină până la o doamnă, vrea atenție, tandrețe și protecție masculină. Și când o să vă treziți părăsiți de a voastră femeie să nu vă mai întrebați dacă celălalt o are sau nu mai mare, dacă are sau nu portofelul gros.

Bărbații știu asta pentru că au auzit-o în nenumărate rânduri, însă de cele mai multe ori au senzația că este suficient să fii un bădăran cu ceva cool în pantaloni. Este greșit, dragii mei masculi! Femeile, de oricare tip ar fi ele, au nevoie să se simtă apreciate. Chiar și în pat, când voi credeți că aveți toată tehnica pe mână, trebuie să le faceți să se simtă apreciate (asta dacă vă doriți ca femeia respectivă să simtă ceva și nu să mimeze ca o actriță proastă).

Și știți când vrea o femeie atenție? Atunci când trebuie! Știți ce face o femeie care nu primește atenție, înțelegere și protecție din partea voastră? ÎNȘALĂ! Pentru că se găsește întotdeauna câte unul cu școala vieții care să o facă să zâmbească și să se simtă o femeie apreciată când voi nu dați importanță unui lucru atât de necesar. Bineînțeles că voi nu vă gândiți la asta, veți spune că e o zdreanță, că se uită la portofel, că e nesătulă și că ăla o are mai mare, deși tu ai fost un amant ca la carte.

Femeia are nevoie și de confirmări: ea trebuie să știe că îți este suficientă, că ea este cea lângă care îți dorești să-ți petreci restul vieții. Femeile sunt capabile să renunțe la al vostru El Comandante, cu lacrimi în ochi și regrete că nu a scos nimic mai bun din voi, dar veți înțelege voi vreodată care este limita dintre a fi un bădăran și a fi un bărbat capabil să facă o femeie să se simtă femeie? Cam asta este întrebarea.

vrem-atentieCe fel de bărbat ar trebui să fii?

Unul care să fie un bun amant, care să știe când să o asculte, care să se implice în problemele ei, care să o facă să se simtă o adevărată doamnă, dar atunci când sunt în dormitor să fie în stare să scoată ce e mai vulgar fără ca ea să se gândească „Oare ce-o să spună despre mine?’. Unul căruia să-i pese și care să o poată face să zâmbească de fiecare dată când se pierde în nimicuri.

Când o să înțelegeți lucrurile astea, nu o să mai spuneți niciunul că femeile sunt complicate. Complicați sunteți voi pentru că aveți o viziune limitată. Femeile nu sunt scursuri dacă au acasă un bărbat care să fie golan, domn, sensibil și dur în situațiile care cer asta. Femeile au nevoie de emoție mai mult decât aveți voi și când o să înțelegeți asta, vă asigur că nu veți mai fi niciodată la volan, înjurând ca la ușa cortului că ați stat lângă o femeie ieftină.

Femeile au nevoie de atenție. Punct.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment