Vrei să ai dinții mai albi? Încearcă aceste tratamente naturale de albire a dinților

Dinții mai albi se află pe lista priorităților multor persoane. Cu puțină răbdare, poți să redai strălucirea danturii tale în mod natural. Nu vor străluci în întuneric atunci când zâmbești, dar dinții tăi vor fi mai albi cu ajutorul acestor tratamente naturale de albire a dinților.

Cum să îți faci dinții mai albi cu tratamente naturale de albire a dinților?

1. Pastă din bicarbonat de sodiu și zeamă de lămâie

Bicarbonatul de sodiu este ușor abraziv, îndepărtând petele de la suprafața dinților și redându-le o nuanță mai albă. Este și alcalin, deci poate restabili echilibrul pH-ului în cazul în care ai un mediu acid în gură sau mănânci multe alimente acide. Acest lucru este folositor pentru că acidul distruge smalțul. De asemenea, reduce și aciditatea sucului de lămâie, care acționează ca un fel de înălbitor natural.

Ingrediente

câteva lingurițe de bicarbonat de sodiu
suficientă zeamă de lămâie sau apă pentru a forma o pastă
o periuță de dinți

Se amestecă bicarbonatul de sodiu cu zeama de lămâie până când se obține o pastă. Șterge-ți dinții cu un prosop de hârtie. Pune o cantitate semnificativă din pasta formată pe o periuță de dinți și aplică pe dantură. Lasă pasta să acționeze tip de 1 minut, apoi clătește. Dacă utilizezi doar apă, poți lăsa pentru 3 minute înainte de a clăti.

2. Exfoliant cu sare, bicarbonat de sodiu și căpșune

Căpșunele au un conținut bogat de vitamina C, care poate ajuta la descompunerea plăcii care îți îngălbenește dinții. De asemenea, are o enzimă numită acid malic, care poate ajuta la îndepărtarea petelor de suprafață. Sarea acționează ca un ingredient abraziv al pastei, curățând fizic petele, iar bicarbonatul de sodiu face același lucru. Folosirea sa este opțională.

Ingrediente

1-3 căpșune mari
1 vârf de cuțit de sare de mare
1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu (opțional)

Pasează căpșunele până când obții un piure, adaugă puțină sare de mare și jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu. Șterge dinții cu un prosop de hârtie, pune pasta pe o periuță de dinți și aplic-o pe dinți. Las-o să acționeze pentru 5 minute, apoi clătește. Repetă acest procedeu în fiecare seară.

De ce se îngălbenesc dinții?

Pentru a-ți da seama cum să îți albești dinții cu tratamente naturale de albire a dinților trebuie să știi mai întâi de ce s-au îngălbenit în primul rând. Există mai mulți factori care pot fi vinovați, inclusiv genetica, ce alimente și băuturi consumi și cât de des și cât de bine te speli pe dinți. Anumite alimente și băuturi pătează direct smalțul. În timp, deteriorează smalțul, lăsând să se vadă dentina galbenă de dedesub

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment