Vrei buze mai frumoase? Iată rețeta perfectă de exfoliant cu zahăr pentru buze

Știi deja că în lunile reci aerul îți poate poate usca buzele. Însă același lucru este valabil și în timpul sezoanelor călduroase. Iar atunci când se usucă buzele, adesea sunt acoperite de un strat de piele moartă deranjant, care se cojește și ajunge să fie tras de pe buze. Iar acest lucru nu este favorabil pentru nicio persoană pentru că poate apărea sângerarea la nivelul buzelor, precum și durerea și o nouă crustă. Vrei buze mai frumoase? Poți încerca acest exfoliant cu zahăr pentru buze!

Cum poți face acasă exfoliant cu zahăr pentru buze?

Uscarea buzelor este neplăcută, dar poate fi evitată cu ajutorul unui exfoliant cu zahăr. Poți cumpăra și unul direct de la farmacie, dar este incredibil de ușor de făcut. În plus, știi exact cât de sănătoase sunt ingredientele pe care le folosești acasă. Este important să nu îl aplici prea des în schimb. Buzele sunt fragile, iar acest truc te poate scăpa de pielea moartă, lăsând pielea fină de dedesubt la vedere. După ce îți exfoliezi buzele cu ajutorul acestei rețete, este important să aplici un balsam de buze natural pentru a menține nivelul potrivit de hidratare al buzelor.

Ingrediente

1 lingură de zahăr brun sau zahăr alb
puțină miere sau ulei de măsline / ulei de cocos
puțină esență de vanilie (opțional)
un recipient mic

Metodă de preparare

Se amestecă o lingură de zahăr brun cu suficientă miere sau ulei de măsline / cocos pentru a obține un produs compact. Freacă această compoziție pe buze suficient de tare încât să scapi de pielea moartă o dată sau cel mult de două ori pe săptămână. Lasă să activeze exfoliantul timp de 1 minut pe buze, apoi șterge-l cu o cârpă umedă. Este important să aplici balsam de buze după fiecare utilizare.

Este important să nu exagerezi cu folosirea acestui exfoliant atunci când vine vorba de tratarea buzelor crăpate. Dacă vrei, poți combina zahărul alb cu cel brun, dar oricare dintre acestea funcționează. Dacă vrei să eviți folosirea mierii pentru că este prea lipicioasă, o poți înlocui oricând cu ulei de măsline sau de cocos.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment