Vitaminele – Află care sunt vitaminele care te ajută să tratezi candidoza

Vitamine pentru candidaVitaminele – Află care sunt vitaminele care te ajută să tratezi candidoza

Candida albincans este o ciupercă regăsită în mod normal în corpul uman, dar care se înmulțește atunci când urmezi un tratament cu antibiotice, când suferi de dereglări hormonale sau când flora vaginală este perturbată de diverși factori (spălături interne dese, contact intim neprotejat, alergii sau reacții la detergenți).

Există diferite tratamente care pot avea succes în tratamentul candidozei, dar ce faci atunci când candidoza revine constant? O alimentație sănătoasă și un aport de vitamine te pot ajuta să previi apariția candidei.

Iată care sunt alimentele care îți asigură o dietă bogată în vitamine:

Vitamina E, C, grupul de vitamine B, acid folic și Calciul îți pot fi de mare ajutor dacă te confrunți cu o astfel de problemă.

Vitamina E: Semințele de floarea soarelui, varza creață, spanacul și roșiile

Vitamina C: pătrunjelul are un aport important de vitamina C, de asemenea poți consuma broccoli, lămâi, conopidă și ardei gras.

Vitamina B: Pește, ouă, cereale, carne de curcan, sparanghel, linte și fasole verde.

Evitați produsele de panificație și dulciurile dacă aveți candida pentru că favorizează înmulțirea ei.

Un alt truc neștiut de foarte multe femei este laptele bătut făcut în casă. Este o sursă foarte bogată de acid lactic, necesar în stabilirea florei intenstinale și vaginale. Consumă un pahar de lapte bătut făcut în casă, din lapte proaspăt de vacă și candidoza nu va mai apărea. Dacă deja te confrunți cu această ciupercă, aplică local lapte bătut pentru 10-15 minute, apoi spală-te cu apă caldă. (Laptele bătut din comerț are culturi lactice forțate, așa că nu te baza pe el).

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment