Violenţa în cuplu – Spune Nu barbatului violent

Violenţa în cuplu – Spune Nu barbatului violent

A fi violent nu inseamna doar a fi agresiv din punct de vedere fizic, ci mai inseamna ca persoana in cauza forteaza, obliga, constrange.

Violenta fizica nu vine niciodata imediat, ea apare in momentul in care relatia se deterioreaza si da semne evidente inainte sa se intample ce e mai rau. De multe ori, femeile sunt cele vinovate pentru ca inchid ochii, iarta si spera ca lucrurile frumoase sa revina la normal, insa odata ce semnele apar, sfarsitul este unul singur.

Nu exista niciun pretext pentru care sa tolerezi abuzul fizic din partea lui, nu poti si nu ai voie sa iubesti un astfel de personaj, nici macar „de dragul copiilor” sau a bunurilor pe care le aveti impreuna. Un barbat care poate lovi o femeie este un monstru, un om gol pe dinauntru, frustrat, dar mai ales va fi un om nefericit toata viata lui.

Tipul barbatului violent, va incerca sa te faca pe tine sa te simti vinovata si responsabila pentru faptele lui, te va manipula, va minti, poate ca iti va spune ca ii pare rau dupa ce te-a calcat in picioare, poate ca va face o fata de milog si va plange cu tine. Nu-si va recunoaste niciodata vina, iar daca il acuzi, te va face sa crezi ca gresesti, se va simti ofensat, iar palmele pe care ti le-a dat pentru el vor fi doar niste „atentionari”, nicidecum palme.

Barbatul violent, desi nu poate fi numit barbat, este un barbat lipsit de incredere, gelos, posesiv, lipsit de principii si demnitate, dar mai ales de increderea de sine. Cu un astfel de barbat nu iti vei dori niciodata sa ai o relatie, cu atat mai putin o familie. Astfel de barbati se vor gandi intotdeauna ca vei fi capabila sa faci tot ce ar putea face ei.

Spune „NU” violentei si fugi cat poti de tare daca ai intalnit un astfel de monstru! Tu te poti vindeca de loviturile lui, dar el va putea fi vreodata om, daca asta il caracterizeaza?

Tu, cel care ai fost in stare sa lovesti o femeie, cum te vezi cand te uiti in oglinda?? Te simti mai barbat?

De retinut! Astfel de barbati au crescut intr-un mediu propice dezvoltarii gaunoase, desi nu o va recunoaste niciodata! Exista posibilitatea ca ei sa provina dintr-o familie dezbinata, o mama cu mai multi parteneri, un tata alcoolic. Mai devreme sau mai tarziu, lucrurile astea se vad in personalitatea lui, oricat ar fi sau nu de acord cu asta! Asa ca ai mare grija sa afli de la inceput din ce familie provine si ce influenta a avut asupra lui!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment