Viața fără Facebook, e-mail și messenger – Cum am fi noi fără ele

Viața fără Facebook, e-mail și messenger – Cum am fi noi fără ele?

La o simplă căutare pe Google constat că există 19.970.000.000 rezultate pentru Facebook, 10.110.000.000 pentru e-mail și  766.000.000 pentru messenger.

Care ar fi fost viața noastră fără aceste trei elemente? Nu pot să mă gândesc decât la copilăria mea, căci e singura perioadă când am trăit fără ele. Lipsa unei rețele de socializare și a unor derivate de comunicare parcă ne făceau să fim mai punctuali, să avem relații de prietenie mai frumoase, dar mai ales ne scoteau din casă.

Urăsc ieșirile în oraș când toată lumea stă cu telefonul în mână să vadă ce se mai întâmplă pe Facebook, cine și pe unde a mai ieșit sau cine cu cine s-a mai cuplat. Oare nu ar fi mai frumos să vorbim despre asta la o cafea decât să urmărim zilnic niște statusuri sau câte un check-in?

Nu dezmint că mi se par niște invenții geniale de care putem profita din plin pe toate planurile, dar să devenim atât de dependenți de tehnologie mi se pare cel puțin înfricoșător.

Voi câți prieteni reali aveți dintre aceia din „lista de prieteni”?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment