Vara aceasta se poartă dantela!

Dantela este un material versatil, pe care o poți purta în diferite stiluri vestimentare: fie atunci când îți dorești să fii feminină, fie când vrei să porți o rochie lejeră la plajă. Cu toate că dantela poate fi purtată la orice vârstă, de oricine, nu poate fi purtată oricum.

Iată la ce detalii trebuie să fii atentă dacă nu vrei să dai greș:

1. Calitatea: este important să alegi rochiile realizate din dantelă de calitate, altfel poți fi sigură că acest lucru va fi vizibil pentru toată lumea. O dantelă ieftină nu te va pune într-o imagine bună.

2. Culoarea: dacă ții neapărat să porți o rochie colorată din dantelă, ai grijă să-ți achiziționezi o rochie care să nu arate ieftin sau vulgar. Totuși, atunci când vrei să adopți o ținută prețioasă, alege o rochie albă sau nude, nu prea transparentă sau care să fie cel puțin dublată cu o căptușeală nude.

3. Rochiile transparente din dantelă: sunt ținute care te pot face să fii o apariție sexy sau un dezastru. Totul ține de echilibru: dacă optezi pentru o rochie din dantelă transparentă, atunci alege o rochie lungă, care să nu fie decoltată și să nu permită foarte mult să ți se vadă lenjeria intimă. Un exemplu foarte bun îl reprezintă Roxana Voloseniuc care a purtat o rochie transparentă la lansarea Margiela pentru H & M.

Când îți dorești să fii sexy, dar delicată, poți opta pentru o rochie din dantelă neagră căptușită cu un material nude, care va da doar impresia că nu porți nimic pe dedesubt.

rochie-dantela-kate4. Accesoriile: rochiile din dantelă au nevoie de accesorii delicate, minimaliste, altfel riști să ai o ținută încărcată. Optează pentru o pereche de cercei cu perle sau pălării simple. Kate Middleton este un bun exemplu pe care îl poți urma: rochiile ei sunt întotdeauna simple, pe corp, accesorizate cu pălării și clutch-uri fine.

 

 

 

 

Iată câteva idei din care te poți inspira:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment