Valetine’s Day – Cum petreci daca esti singura

Valetine’s Day – Cum petreci daca esti singura

Valentine’s Day este ziua in care sarbatorim dragostea. Indiferent daca sarbatoresti sau nu Ziua Indragostitilor, daca esti singura, aceasta zi iti poate aduce frustrare, neincredere, depresie, senzatia ca nu esti „ca toata lumea”. Nu este adevarat, sunt multe persoane care sunt singure pe 14 februarie.  Noi iti recomandam sa nu ramai in casa si sa profiti de aceasta zi.

Iata cateva idei pentru a te distra:

Organizeaza o iesire in oras! Cu siguranta ai prieteni care sunt singuri, la fel ca tine. Invita-i sa iesiti in oras sau organizeaza un party la tine acasa.

Iubeste-te! Alege sa te rasfeti: mergi la un spa, la un salon de frumusete sau la shopping.

Fii prietenoasa! Trimite urari de bine prietenilor tai! Acest lucru le va smulge un zambet, ii vei face sa se simta bine si te vei simti si tu la randul tau.

Incepe ceva ce amani de multa vreme! Te gandesti sa incepi o activitate, dar din varii motive, ai tot amanat? Valentine’s Day poate fi ziua cand te inscrii la un curs de germana, la unul de inot sau cand zbori cu parapanta. Astfel, in loc sa fii deprimata, o sa fii entuziasmata ca faci ceea ce iubesti.

Invita-ti prietenii la tine: cu siguranta ai un prieten, doi care sa nu fie intr-o relatie. Invita-i la tine si faceti o petrecere de zile mari! Sau cel putin, va puteti tine companie la un pahar de vin si-o carte. Cu siguranta, timpul va trece altfel.

Tu ce faci de Ziua Indragostitilor?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment