Vă măriți sânii, dar cultura generală?

Sânii da, cultura generală… nu prea!

Spunea un bărbat mișto cam așa: „Dacă găsesc o femeie de care să mă simt atras fizic, nu o găsesc și inteligentă. Dacă găsesc o femeie care să mă stimuleze intelectual, nu mă simt atras fizic de ea”.

Lăsând la o parte doza de feminism pe care fiecare dintre noi o avem, oare nu are dreptate? Oare nu sunt femei care pun prea mult preț pe înfățișare, dar uită că trebuie să-și hrănească și intelectul? Sau invers?

Dacă pentru fiecare machiaj aplicat am citi câte o filă de carte, oare câte cărți am citi la final? Sigur că inteligența nu este direct legată de cultura generală,  dar parcă ai altă poziție când ești și frumoasă și deșteaptă, nu? Pe de altă parte, mă gândesc că nu e bine să fii și frumoasă și deșteaptă. Și așa e greu să-ți mai găsești pe cineva care să împărtășească aceleași valori ca și tine, dar cu o astfel de combinație parcă devii și mai pretențioasă. Unei femei emancipate, dar care mai e și frumoasă, nu-i va arde de a sta în casă la cratiță, că de aia are bani și mai e și deșteaptă, dar despre asta vom discuta altă dată.

Sunt femeie și uneori simt nevoia ca o blondă cu pantofi stilettos și geantă scumpă la braț să mă lase cu gura căscată. Simt nevoia ca dincolo de implantul mamar și de prejudecățile impuse de societate să mă facă să spun: „Nu mă așteptam!”. Din când în când, măcar. Nu tot timpul.

Parcă uneori aș vrea ca atunci când stau la terasă în Centrul Vechi al Bucureștiului să mai aud și alte discuții decât alea despre unghiile cu gel sau oja semipermanentă, cine pe cine a mai agățat prin Loft sau Fratelli sau cât de nenorociți sunt bărbații. Da, bărbații pot părea nenorociți când ai de oferit doar o pereche de silicoane, tocuri și-o rochie scurtă. Frumusețea e trecătoare și plictisitoare spre deosebire de cultura generală.

Despre ce poți vorbi cu un bărbat dacă asta e tot ce poți oferi? Cât de bună poți fi dacă nu știi să fii o combinație de Jenna Jameson și Julieta lui Shakespeare? Exagerez, evident.

Unii bărbați pot aprecia niște silicoane, dar se vor plictisi la fel de repede precum copiii de noile jucării. Și vor căuta alta și alta până când o vor întâlni pe aia care are de toate. Așa că, din când în când, mai citește o carte, un articol despre economia lumii, despre cine știe ce descoperire științifică. Fii deșteaptă! Nu de alta, dar până și silicoanele vor fi afectate de forța gravitațională și atunci nu vei mai avea cu ce.

Știți care este Diferența dintre o doamnă și-o proastă?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment