Utile: Cum îndepărtezi petele de ulei de pe haine?

Utile: Cum îndepărtezi petele de ulei de pe haine?

Petele de ulei sunt probabil cele mai enervante pete, mai ales dacă nu știm cum să le îndepărtăm, dar iată că există câteva soluții banale pe care le puteți folosi și voi:

1. Gelul de aloe vera: folosit ca medicament naturist, gelul de aloe vera face minuni și pentru pete, indiferent de ce natură sunt. Aplică puțin gel peste pată, freacă zona murdară 1-2 minute și vei observa cum petele încep să dispară.

2. Făină: se recomandă atunci când petele de ulei sunt proaspete. Se aplică imediat peste pată, se lasă să acționeze 30 minute, apoi se spală normal.

3. Fixativ: se aplică peste petele de ulei de la distanță și se lasă să acționeze până când acestea dispar.

Pete de ulei pe haine4. Șampon: se recomandă mai ales șampoanele pentru păr gras, se aplică o cantitate mică peste pată, se freacă fie cu o cârpă, fie cu o periuță moale de dinți, apoi se clătește cu apă caldă.

5. Pastă de dinți: pata de ulei se freacă prin mișcări circulare cu pastă de dinți, apoi după ce s-a uscat, se clătește cu apă caldă.

Tu ce trucuri știi?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment