Usturoiul – Află ce boli poți trata cu ajutorul usturoiului

Usturoiul – Află ce boli poți trata cu ajutorul usturoiului

Dacă faci excepție de mirosul nu tocmai plăcut a usturoiului, ai la îndemână un adevărat medicament-minune.

Usturoiul tratează răcelile, astmul, răgușeala și tusea, dificultățile în respirație și multe alte afecțiuni ale plămânilor, mai ales în bronșite cronice, prin puterile sale expectorante.

Împotriva reumatismului și arterosclerozei poți consuma două-trei seri la rând câte un cățel de usturoi amestecat cu miere de albine.

Usturoiul reduce apariția riscului de apariție a eclampsiei – presiunea ridicată a sângelui și reținerea proteinelor în urină în timpul sarcinii. Mai mult decât atât, usturoiul ajută să naști bebelușul cu o greutate normală.

Usturoiul mai este cunoscut ca fiind un antibiotic natural, antioxidant, ajută la digestie și menține mucoasa stomacală sănătoasă.

Atenție: dacă urmează să fii supus unei intervenții chirurgicale, nu consuma usturoi și nici dacă urmezi tratament împotriva virusului HIV.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment