Urări de Sfântul Vasile – La mulți ani Vasile

Urări de Sfântul Vasile – La mulți ani Vasile

Echipa beautytips.ro urează un călduros La mulți ani celor care poartă numele de Vasile/Vasilica, să fiți sănătoși, fericiți și împliniri pe toate planurile!

Sfântul Vasile este sărbătorit de Biserica Ortodoxă pe 1 ianuarie și pe 30 ianuarie alături de Sfinții Grigorie Teologul și Ioan Gură de Aur.

Sfântul Ierarh Vasile cel Mare s-a născut în anul 330 d.Hr. în Cezareea Capadociei într-o familie nobilă care a dat Bisericii slujitori și cărturari renumiți, câțiva dintre ei fiind trecuți în rândurile sfinților. Bunicul său a fost martir pentru Hristos în timpul împăratului roman Dioclețian, sora sa cea mare a fost cea care i-a îndemnat pe frați pe calea slujirii Mântuitorului, iar fratele cel mai mic a fost episcop al Sevastiei.

Aproape 600.000 de români poartă numele Sfântului Vasile, potrivit statisticilor Direcției pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Administrației și Internelor.

La multi ani Vasile

La mulți ani celor ce poartă numele de Vasile, Vasilica, Sile, Silica sau Vasi!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment