Unii oameni sunt pierdere de timp

oameni

Unii oameni sunt pierdere de timp și timpul nu ți-l dă nimeni înapoi, așa că alege-i pe cei capabili să-ți ofere amintiri. Frumoase. Nu cu jumătăți de măsură, nu murdare. Frumoase. Așa, pur și simplu.

Sunt oameni lângă care te simți sec și fără rost și sunt oameni lângă care îți simți rostul în viață. Sunt oameni lângă care ți se deschid orizonturile și sunt oameni care ți le închid. Sunt oameni lângă care nu simți nimic în brațele lor și sunt oameni care îți oferă totul. Sunt oameni pentru care devii doar o extraopțiune neimportantă și oameni pentru care ești vitală. Evită-i pe cei care nu fac sens vieții tale și alege-i cu grijă pe cei importanți.

oameniCând dintr-o îmbrățișare simți că primești tot ceea ce ai nevoie, înseamnă că ești în brațele persoanei potrivite. Când te uiți la el și ai senzația că-l cunoști de-o viață, înseamnă că nu e pierdere de timp. Când te fascinează omul de lângă tine și simți că te motivează să fii mai bun, păstrează-l. Nu pe aceia care te duc pe drumuri greșite, ci pe cei la care te uiți cu admirație. Atât de simplu este!

Prea des confundăm sentimentul de milă cu iubirea. Prea des confundăm sentimentul de obișnuință cu dragostea. Dragostea n-ar trebui să fie compasiune și nici motonie. Dragostea ar trebui să fie altfel în fiecare zi, așa că nu-ți irosi vremea cu oameni care sunt pierdere de timp. La final rămâi doar cu amintirile și pe alea nu ți le poate lua nimeni.

Sunt oameni lângă care te simți tu, fără să-ți fie teamă că te judecă și sunt oameni lângă care îți pui o mască în fiecare zi, crezând că faci bine. Nu e bine. Sunt oameni care vorbesc mult și demonstrează puține, dar sunt și oameni care vorbesc deloc și demonstrează totul. Alege-i pe aceia. În fond, faptele contează mai mult decât vorbele.

Draga mea, alege-ți un bărbat lângă care poți sta cu orele și să nu te saturi de el, alege-ți un bărbat lângă care să te simți în siguranță. Un bărbat de la care ai ce învăța! Un bărbat căruia să-i poți spune „Hai!” și să plecați oriunde! Un bărbat care să-ți astupe gura doar cu un sărut apăsat. Nu-ți pierde vremea lângă un pierdere de timp!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment