Unghii scurte care par mai lungi

Nu toate femeile au unghii lungi și rezistente, însă asta nu înseamnă că ele trebuie să fie ignorate. Chiar dacă natura nu te-a înzestrat cu ungii înguste și lungi, ai câteva trucuri la îndemână la care poți apela oricând.

Atunci când optezi pentru unghii scurte ai și câteva avantaje: nu-ți mai faci griji că se vor rupe, că îți va sări oja sau că trebuie să acorzi o atenție mai mare igienei.

În afară de asta, imaginează-ți că unghiile scurte nu te vor incomoda atunci când vrei să speli vasele, când ai de făcut treburi casnice sau pur și simplu în orice activitate de zi cu zi. Ironic sau nu, modelele pe unghii arată mai bine pe cele scurte decât pe cele lungi și nici nu trebuie să-ți mai faci griji că pot fi vulgare.

Dacă ai unghii scurte nu înseamnă că nu pot fi feminine

1. Ai grijă de mâinile tale

Pielea fină și unghiile conturate sunt esențiale pentru atingerea acestui aspect. Pentru asta ai nevoie să folosești în fiecare zi cremă de mâini și uleiuri pentru cuticule, apoi acordă o atenție mărită inStrumentelor necesare unei manichiuri de calitate.

Pentru un plus de lungime trebuie să-ți împingi cuticulele cu ajutorul unui bețișor din lemn (evită să le tai pentru că devin rigide în timp). Forma unghiilor trebuie să fie naturală și în armonie cu degetele. În cele mai multe cazuri, o formă ovală sau migdalată este cea mai bună alegere.

2. Culori și modele potrivite pentru unghii scurte

În momentul în care ai terminat îngrijirea și forma unghiilor trebuie să te concentrezi pe nuanța potrivită. Înainte de a aplica orice culoare, asigură-te că ai aplicat un strat subțire de bază. În magazinele de specialitate se găsesc baze care albesc ușor unghiile, astfel încât culoarea ojei finale nu va fi modificată. În afară de asta, o astfel de bază îți protejează unghiile împotriva petelor.

Cea mai bună alegere pentru unghii scurte este întotdeauna o nuanță de nude sau culorile pastel. Nu-ți face griji că astfel de nuanțe vor fi plictisitoare pentru că arată incredibil de bine și vor face unghiile să pară mai înguste. Evită oja albă mată pentru că are un efect invers.

De asemenea, culorile închise arată incredibil de bine pe unghiile scurte. Optează pentru negru, albastru închis, roșu sau burgund.

Poți crea iluzia de unghie mai îngustă dacă lași pe lateral un spațiu de 3-4 mm. Textura lacului de unghii este la fel de importantă, iar un lucru sigur este faptul că trebuie să optezi pentru nuanțe mate. Dacă ai unghii scurte și late trebuie să eviți tot timpul sclipiciul și ojele sidefate.

unghii scurte
Sursă: pixabay.com

3. Ce modele alegi?

Dungi verticale! Nimic nu alungește unghia mai bine decât aceste dungi verticale. Este singurul moment în care poți opta pentru niște dungi subțiri cu sclipici argintiu pe o bază închisă.

4. Manichiura french

Este o alegere foarte bună atât timp cât baza este potrivită cu tonul pielii tale, iar linia albă este foarte subțire.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment