Un singur El – Doar o Ea

Un singur El – Doar o Ea

Cred cu tărie că doar o singură dată în viață poți întâlni pe cineva capabil să-ți transforme lumea din jurul tău. Acel cineva căruia să-i împărtășești lucrurile pe care nu le-ai împărtășit niciunui alt suflet, acel cineva căruia să-i poți spune toate nimicurile, toate visurile despre care știi că poate nu vor deveni niciodată realitate.

Cred cu tărie că doar o singură persoană te poate face să absorbi fiecare cuvânt pe care îl spune. Cred cu tărie că aceeași persoană este capabilă să-ți ofere liniște, fără presiune, gelozie sau concurență.

Îmi place să-l numesc suflet-pereche, pentru că lângă el pot să fiu așa cum simt fără să-mi fac griji că m-ar putea judeca greșit. Îl numesc suflet-pereche pentru că lucrurile nesemnificative pentru alții devin comorile ceva mai valoroase pentru noi. Pentru că hohotele de râs fac parte din noi în fiecare zi, pentru că până și culorile par mai vii și mai strălucitoare, pentru că fotbalul mi se pare fascinant doar pentru că îi place lui, pentru că nu avem nevoie de cuvinte atunci când suntem împreună.

559104_529407917101131_74545836_nȘi cred cu tărie că doar în brațele unei singure persoane te poți simți complet.

Îl numesc suflet-pereche pentru că numai el poate face inima să bată mai repede și să umezească palmele fără niciun efort.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment