Un pas înainte în lupta împotriva ridurilor – Anew A-F33

Un pas înainte în lupta împotriva ridurilor – Anew A-F33

O mare și importantă luptă pe care o ducem noi, femeile, este cea împotriva timpului și a urmelor lăsate de acesta pe tenul nostru și anume ridurile. Industria produselor ce luptă împotriva acestor efecte ale timpului s-a dezvoltat intens în ultimii 20 ani, pe piață găsindu-se produse pentru oricare buzunare.

Una din cele mai mari companii de vânzări directe din lume, Avon, a lansat un nou produs pe piața din gama Anew, ce conține molecula A-F 33. Această moleculă are rolul de a dezactiva procesele care opresc producerea colagenului, crescând de asemenea nivelul acestuia, conform studiilor în aproximativ 72 de ore.

Acest produs promite să corecteze ridurile din 3 puncte de vedere – număr, adâncime și lungime.

În Broșura Avon, acest produs se poate comanda sub formă de tratament pentru riduri (30 ml), dar și sub formă de tratament pentru zona din jurul ochilor (15 ml), primul fiind la prețul de 70,00 lei, iar al doilea la 50,00 lei.

De asemenea, oferta include și ceasul Amelie, acesta fiind 29,99 lei la comandarea de produse Anew în valoare de 50 lei, din Broșura 14 (valabilă până în 17.10).

Eu nu am încercat acest produs, pentru că nu am vârsta necesară. Acestea se recomandă persoanelor peste 30 ani, însă din gama Anew am testat gelul Anew Aqua Youth și mi-a făcut foarte bine tenului.

Tu ce produse Avon pentru ten folosești ?

Sursa: Avon

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment