Un iubit mai tanar decat tine – Afla ce avantaje si dezavantaje ai

Un iubit mai tanar decat tine – Afla ce avantaje si dezavantaje ai

Tot mai des vad femei care isi aleg un partener mai tanar decat ele, insa o fi de bun augur acest lucru? De mici, noi femeile am fost invatate ca barbatii trebuie sa fie mai in varsta decat noi, mai inalti, mai puternici, dar ce te faci cand alesul inimii este tocmai pe dos? Poate rezista o astfel de relatie sau nu?

Sa analizam situatia pas cu pas:

Diferentele intr-un cuplu, de orice fel, se vad si se simt intr-un mod negativ la un moment dat. Dar ce inseamna diferenta de varsta dintre o femeie si un barbat? Femeile au un simt al posesivitatii mai dezvoltat decat barbatii, ceea ce inseamna ca o femeie mai in varsta decat un barbat poate suferi de mai multa neincredere in ea si relatia ei cu barbatul mai tanar. O femeie in varsta are deja o cariera, motiv pentru care, barbatul tau mai tanar se poate simti fascinat la inceput de puterea ta si mai apoi complexat de inferioritatea lui. In situatia in care tu esti deja stabila financiar, trebuie sa ai grija sa nu cazi in capcana de a te alege cu o „lipitoare”.

Sa ai o relatie cu un barbat mai tanar decat tine poate fi periculos. Timpul petrecut cu el poate fi pretios pentru tine, el poate nu are planuri de viitor sau nu vrea sa se gandeasca la familie si copii, insa tu, fiind mai in varsta decat el, nu-ti doresti asta? Cum vei face un barbat de 20-30 de ani sa isi doreasca tot ce isi doreste o femeie de 40-45 ani? Este greu si pentru un cuplu de aceeasi varsta sa aiba aceleasi dorinte, dar in cazul in care exista diferenta de varsta, discutam si despre idealuri diferite.

Ce face o femeie de 40 de ani sa-si doreasca un barbat mai tanar?

Cu siguranta apetitul sexual al femeii trecute de 35 de ani este mai ridicat decat cel al unei femei mai tinere. Este varsta in care femeile ating maturitatea maxima a vietii sexuale, motiv pentru care se simt atrase de barbatii virili. Daca iti doresti o relatie cu un barbat mai tanar bazata doar pe „nebunii”, poti face asta, insa nu exista garantia ca frivolitatea ta nu-ti va da semne de „indragosteala”.

Cat despre voi, barbati mai tineri, intrebati-va de ce femeia respectiva a ajuns singura si fara copii la 40 de ani? Sa nu fie oare o problema la mijloc pe care tu sa nu ti-o doresti? Daca esti convins ca poti face fata frustrarilor si nevoilor unei femei trecute 40 de ani, poate ca veti avea o relatie frumoasa.

Sa luam exemplul Demi Moore si Asthon Kutcher: ea femeie in varsta, el tanar, ea faimoasa, el era un no-name pana sa aiba o relatie cu ea, el a ajuns cunoscut si primeste roluri importante, ea a ramas o femeie deprimata si anorexica. Si astfel de cazuri sunt si in viata de zi cu zi, printre oameni normali, dar care o iau razna atunci cand totul se termina. Personal, cred ca astfel de femei ar trebui sa se uite in oglinda si sa-si asume deciziile pe care le-au luat de-a lungul vietii.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment