Un etaj mai jos: Mi-s mândră tare

Un etaj mai jos

Câteodată sunt mândră de țara mea, iar astăzi am un motiv în plus să mă simt așa! Un etaj mai jos, filmul lui Radu Muntean este cel mai așteptat film românesc de anul acesta! Nimic nou sub soare, dar dacă vă spun că este unul dintre filmele lăudate de presa internațională?

Pelicula a avut premiera mondială în această primăvară la Festivalul de la Cannes, în selecția oficială Un Certain Regard, iar în România, premiera va avea loc pe 18 septembrie.
Un etaj mai jos (One floor below) va putea fi văzut în cinematografele din București, Iași, Cluj, Alba Iulia, Braşov, Brăila, Botoşani, Călăraşi, Constanța, Craiova, Oneşti, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Târgu Mureş, Timişoara şi Tulcea. Dragilor, la început cu 18 septembrie trebuie să fiți mândri!

De ce trebuie să vedem Un etaj mai jos?

Un etaj mai jos1. Pentru că există numai cuvinte de laudă de la toate marile publicații de cinema ale lumii, de la Variety, Screen International, The Hollywood Reporter, Positif, până la editorialiștii secțiunilor dedicate din Le Monde sau Le Figaro. Pe lângă asta, filmul lui Radu Muntean face parte din top cele mai bune 15 filme de la Cannes.
2. Un etaj mai jos creionează cumva potretul omului slab și al societății pe care o reprezintă, fiind de fapt omul fără repere morale. Sună a ceva realitate, nu-i așa?
3. Pentru că a existat o reacție atât de pozitivă la Cannes, Un etaj mai jos a fost deja achiziționat de distribuitorii internaționali din Canada, America Centrală, Argentina, Italia, Ungaria, Grecia, Turcia, Elveția, Cehia și Slovacia.

Așadar, vă aștept la premieră pe 18 septembrie! Eu spun cu siguranță prezent și promit că revin și cu impresii!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment