Un EL perfect

Ce înseamnă un EL perfect?

Un EL perfect: să-ți răstoarne hormonii cu susul în jos mai rău decât Christian Grey și să fie capabil să mute munții din loc precum Steve Jobs! Ce ne mai place combinația asta! Se găsește rar și provoacă o oarecare teamă, dar ce femeie ar fi atât de nebună să fugă de ceea ce-și dorește? Ce femeie ar spune NU unuia care pare să aibă aceleași valori? Ce femeie ar spune NU unuia care o poate încuraja să fie mai mult decât o bucată de carne? Ce femeie ar spune NU unuia care o poate face să se simtă femeie? Niciuna.

Vrem sau nu să recunoaștem, suntem atrase de astfel de bărbați. Partea proastă e că atunci când îi avem, ne e frică să nu o dăm în bară. Ne e frică de prea mult bine. Ne dezobișnuim prea repede de ceea ce ar trebui să fie normal și nu e bine.

un-el-perfectDacă ar fi să mă gândesc cum ar arăta bărbatul perfect, aș spune așa: capabil să vorbească oricât și oricând, să gândească la fel ca mine, să sufoce numai cu un sărut apăsat, să ofere libertate fără să lase senzația că nu-i pasă, să fie dominant numai în dormitor, să dea și să ia, să se bucure de-un cheesecake și să aibă ochii verzi. Și barbă de vreo două-trei zile. Asta ar fi un EL perfect! Și să iubească pisicile!

Allie Larkin, o scriitoare celebră spunea că un bărbat lasă garda jos atunci când e în jurul unui animal și își arată adevărata față. Poate pentru că suntem la fel de dificile precum felinele astea complicate? Poate pentru că suntem greu de înțeles? Poate pentru că un animal înseamnă responsabilitate, înțelegere, devotament, iar nouă ne place combinația asta. Undeva o fi și-un sâmbure de adevăr. Vă mai povesteam eu la un moment dat cum e cu Golanul cu clasă, individul acela care te poate pune pe jar fără să te simți doar o bucată de carne sau care îți poate oferi afecțiune fără să te sufoce. Cam asta ar putea însemna un EL PERFECT. Să te facă să crezi atât de mult în el, încât nimic să mai conteze.

Perfecțiunea e relativă, frumusețea e relativă, atracția la fel.

Sursă foto: Fitfy Shades of Grey

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment