Un corp fără celulită – 5 soluții care previn celulita

Un corp fără celulită – 5 soluții care previn celulita

Timpul zboară și vara urmează să-și facă simțită prezența, dar ce ne facem cu celulita? Deși, mulți spun că vinovată pentru aspectul de coajă de portocală este grăsimea, de fapt pielea joacă un rol foarte important. În timp, structura pielii devine mai puțin elastică și mai subțire, favorizând apariția celulitei.

Iată câteva remedii ieftine și sănătoase la care poți apela:

1. Exfoliere cu zaț de cafea: v-am mai vorbit despre beneficiile zațului de cafea pe care le găsiți aici, însă în cazul celulitei este un adevărat aliat. Se amestecă zațul cu ulei de măsline, se masează zonele afectate, se lasă să acționeze timp de 10-15 minute, apoi se clătește cu apă caldă.

Tratament celulita2. Folosește cremele anticelulitice cu cafeină: sunt cele mai eficiente pentru că zonele cu probleme se deshidratează, îmbunătățindu-se aspectul pielii.

3. Împachetări cu unt de cacao: untul de cacao te ajută să-ți menții pielea hidratată și deci, mai elastică. Masează zonele cu probleme, împachetează-te cu folie de plastic, pe care o menții cel puțin o oră.

4. Împachetare cu alge marine: Se recomandă o dată pe săptămână o mască obținută din pudră de argilă, pudră de alge marine, zeamă de lămâie și miere de albine. Se aplică pe zonele cu probleme, se împachetează cu folie alimentară și se lasă la acționat pentru 25 minute.

5. Alimentația corectă: nu uita să consumi apă suficientă, să faci o detoxifiere cel puțin o dată pe săptămână, să consumi fructe și legume în stare crudă. Evită cafeaua în exces, țigările, produsele tip fast-food, semipreparatele și dulciurile.

Tips: Nu uitați să faceți mișcare, una fără cealaltă nu îți oferă rezultate maxime!

Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm să ne împrietenim și pe Facebook. Click aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment