Ultimele 24 de ore inainte de nunta – Ce trebuie sa faci pentru a fi frumoasa

Ultimele 24 de ore inainte de nunta sunt cele mai emotionante, iar emotiile pot fi atat de mari incat tu vei deveni foarte agitata, nu vei dormi, ca atare exista posibilitatea sa te alegi cu cearcane sau cosuri aparute pe fond nervos. Prin urmare, incearca sa lasi toate pregatirile pe seama rudelor si tu sa te rasfeti pe ultima suta de metri.

Cu o zi inainte de nunta, programeaza-ti cateva sedinte de infrumusetare si relaxare. Dimineata ia micul dejun, cateva fructe, paine prajita si putina miere de albine, dupa care poti incepe cu o exfoliere a corpului si o hidratare intensa.  Hidratarea o poti obtine cu un ulei tonic de corp, precum cel de portocale sau menta.

Dupa hidratare, te poti bucura de un masaj corporal si facial, care te va ajuta sa te relaxezi.

Epilatul si pensatul este bine sa se realizeze cu cel putin 24 de ore inainte de nunta, pentru ca sunt proceduri dureroase si care pot produce iritatii.

Ingrijirea parului inainte de nunta: noi iti recomandam sa nu faci schimbari majore, pentru ca exista posibilitatea sa nu-ti placa. Daca iti doresti sa-ti vopsesti parul, fa-o cu o saptamana inainte de nunta, pentru a avea timp sa remediezi eventuala greseala.

Manichiura si pedichiura: le poti face cu o zi inainte de nunta si se recomanda sa optezi pentru o manichiura french, fiind cea mai eleganta optiune.

Ce mananci inainte de nunta? Este bine sa tii cont de digestia ta. Nu-ti vei dori ca la nunta ta sa suferi de indigestie sau de balonare, motiv pentru care noi iti recomandam sa consumi fructe,  alimente usoare, supa si bineinteles apa plata. Este interzis consumul de lichide carbogazoase.

Petrecerea burlacitelor se recomanda sa o faci cu o saptamana inainte de nunta, pentru a avea timp suficient sa te refaci si sa ai un aspect fresh la nunta ta.

Tips: Cu o seara inainte de nunta, bea un ceai de tei sau valeriana pentru a te relaxa si a dormi.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment