Uleiuri pentru un ten, păr și unghii mai sănătoase

Uleiuri pentru un ten, păr și unghii mai sănătoase

Există câteva uleiuri miraculoase pentru tenul, părul și unghiile tale. Nu numai că le hidratează, dar le și întărește.

Iată ce uleiuri ar trebui să folosești:

Îngrijirea părului: uleiul de argan este ideal părului uscat pentru că se absoarbe repede și îl hidratează imediat. Se aplică seara pe întreaga lungime a firului de păr, se acoperă cu o eșarfă și a doua zi, dimineața se spală cu șampon normal. Părul va străluci și va fi mai sănătos.

Îngrijirea tenului: pentru hidratare în profunzime și luminozitate se recomandă uleiul de caise. Uleiul de caise diminuează roșeața, este antiinflamator și oferă vitalitate tenului tern.

Ulei pentru ten îmbătrânit: pentru tenul cu tendințe de îmbătrânire se recomandă uleiul din semințe de struguri, fiind bogat în acid linoleic. Ajută la regenerarea tenului și la prevenirea apariției ridurilor.

Ulei pentru tenPăr fragil: pentru un păr subțire se recomandă uleiul de avocado, care se masează direct pe scalp. Fortifică firul de păr în profunzime și ajută la regenerarea părului.

Unghii casante: când unghiile sunt deshidratate încep să se exfolieze și să se rupă. Se recomandă uleiul de argan amestecat cu zeamă de lămâie, folosit cel puțin 10 zile, în fiecare seară. Se masează direct pe unghiile curate, fără lac de unghii.

Dacă ți-a plăcut acest articol, te aștept să ne împrietenim și pe Facebook. Click aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment