Uită de trandafiri – cum să-ți satisfaci iubita

Uită de trandafiri – ca să-ți satisfaci iubita, dă-i parola ta de Facebook!

Pe unii dintre noi, Ziua Îndrăgostiților îi ia prin surprindere, mai ales că avem nevoie de timp pentru a alege cadoul perfect pentru persoana iubită. Însă v-ați gândit vreodată că ne complicăm viețile în această goană nebună, când ai putea să-ți satisfaci iubita mult mai ușor. Nu, nu este vorba de trandafiri, bijuterii și cadouri scumpe, ci de ceva mai personal. De ceva care să-i arate că ai încredere în ea la fel cum ai în propria persoană și că nu ai nimic să-i ascunzi. În esență, de ce ai vrea să ții departe secrete de persoana cu care vrei să-ți împarți viața? Așa că, uite ce spun specialiștii și ce metodă să-ți satisfaci iubita au găsit. Nici nu e nevoie să ieși din casă pentru asta, dar nu ar strica și o zi plină de alinturi și de împlinit pofte.

Conform unui studiu, mai mult de jumătate dintre oameni, adică într-un procent de 56%, consideră că dezvăluirea parolei este un semn al dragostei adevărate. În cadrul aceluiași studiu, o treime dintre persoane au recunoscut că știu parola (PIN-ul) de la telefonul partenerului, în timp ce un sfert dintre oameni au declarat că au acces la contul de Facebook a partenerului. Mai mult de jumătate dintre intervievați au declarat că li s-ar părea suspect dacă partenerul nu le-ar da datele de logare.

Uită-de-trandafiri-cum-să-ți-satisfaci-iubitaDacă vrei să-i arăți partenerului cât de mult îl iubești de Ziua Îndrăgostiților, nu trebuie să cheltuiești o avere. Un studiu a constatat că mai mult de jumătate dintre cei care au o relație (56%) consideră că dezvăluirea codului PIN de la telefon, parolei de la e-mail și de la Facebook, reprezintă cea mai bună modalitate de a-i arăta persoanei iubite că sunt serioși, iar o treime au recunoscut că au împărtășit deja aceste parole cu partenerul.

Studiul a fost comandat de către Samsung și a fost destinat anunțării unei noi serii de producție aflată sub egida Galaxy. Acesta a fost realizat de One Poll pe un eșantion de 2000 de adulți din Marea Britanie, în ultimul weekend din luna ianuarie. Toți respondenții intervievați erau într-o relație, majoritatea fiind femei (51%). Aproximativ 40% din totalul participanților știau deja parola de e-mail a partenerului, iar 26% au declarat că știu parola de Facebook a persoanei iubite. Studiul a mai demonstrat că 4 din 10 adulți verifică pe ascuns telefonul partenerului, pe când 60% și-au prins partenerul înșelând, iar o treime din total au stricat o surpriză romantică uitându-se în telefonul sau e-mail-ul partenerului.

Un alt studiu, inițiat de Gadget Show Live, a demonstrat că 1 din 5 adulți din Marea Britanie își doresc să-și petreacă Ziua Îndrăgostiților cu gadget-ul lor preferat, în loc de o întâlnire romantică. Un sfert dintre bărbați au recunoscut că vor să-și petreacă sâmbăta izolați cu smartphone-ul, consola de jocuri, căștile pe urechi, față de un procent de 14% în rândul femeilor. Iar dintre 3000 de britanici intervievați, 42% dintre bărbați au declarat că i-au cumpărat un gadget sau un cadou tehnologic iubitei de Ziua Îndrăgostiților.

Sursă articol: dailymail.co.uk
Sursă foto: wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment