Tutorial video: Cum împachetezi cadourile de Crăciun

Cadouri impachetate

Clasica pungă de cadouri este banală, de aceea ar trebui să știi cum să împachetezi cadourile de Crăciun folosind hârtia colorată.
Cadourile sunt importante, însă impactul vizual trebuie să impresioneze la fel de mult. Așadar, iată câteva idei originale și tehnici pe care le poți folosi pentru cadourile de Crăciun:

1. Cadourile împachetate de japonezi:

Acest truct este ideal pentru cadourile în cutii sau cu forme regulate și cum japonezii sunt inventivi în orice, te poți inspira din tehnicile lor. Iată cum împachetezi un cadou de Crăciun din câteva mișcări:

2. Cadouri cu forme ciudate:

Nu toate cadourile au forme regulate sau cutii, așa că este necesar să știi cum le poți împacheta și pe cele cu forme diferite. Acest tutorial este perfect pentru împachetarea jucăriilor de pluș, haine sau alte obiecte similare:

3. Cum personalizezi un cadou de Crăciun:

După ce ai învățat cum să împachetezi un cadou în hârtie colorată trebuie să fii creativ: de la fundițe până la tot felul de accesorii, în clipul de mai jos ai câteva idei bune din care te poți inspira:

4. Cadou decorat cu fulgi de nea:

Împachetează cadoul așa cum ai văzut mai sus, apoi înmoaie un dop de vin în pastă corectoare albă și fă câteva forme pe ambalaj. Dacă nu-ți surâde ideea aceasta, poți decupa fulgi de zăpadă din hârtie sau chiar fluturi.

cadou de craciun

5. Flori din fundițe:

Câteva răsuciri, înfășurări și poți obține adevărate floricele din fundițe pe care le capsezi, apoi le legi în jurul cadoului. Trebuie doar să le dai formă din degete, alegând dimensiunea buclelor și pe deasupra arată și foarte bine!

Cadouri impachetate

TIPS: Alege hârtii colorate în nuanțe de roșu, maro și verde în detrimentul pungilor colorate și kitschoase pe care le întâlnești de obicei prin magazine. După ce ai ales hârtia, ai grijă ca funda să se asorteze cu restul hârtiei: combinația clasică este de rușu cu alb sau roșu cu verde.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment