Tunsori scurte în funcție de forma feței

Tunsorile scurte sunt la modă zilele acestea, dar nu avantajează trăsăturile oricărei persoane, din cauza formei feței. Cum știi dacă ți se potrivesc aceste tunsori scurte? Ar trebui să cauți aspectul cel mai măgulitor pentru tine, din perspectiva maxilarului, pomeților, dimensiunii frunții, etc. Fie că forma feței tale este rotundă sau ovală, în formă de inimă sau de diamant, alungită sau pătrată, trebuie să alegi tunsori scurte potrivite. Noi îți recomandăm tunsoarea pixie, care, înafara faptului că e una dintre cele mai frumoase și feminine coafuri pentru părul scurt, este în tendințe în acest moment. Acest tip de tunsoare li se potrivește persoanelor cu fața ovală, care au firul de păr subțire, dar majoritatea femeilor care o aleg, obțin un look șic.

1. Tunsori scurte pentru față ovală
Aceasta este forma feței ideală pentru tunsorile pixie foarte scurte, făcându-te să pari mai înaltă și subliniindu-ți trăsăturile faciale. Poți alege orice formă de tunsoare pixie și tot vei arăta adorabil. Bretonul poate arăta bine, însă unele șuvițe lăsate mai lungi față de restul vor avea cel mai frumos aspect. Ești norocoasă că poți să te joci cu diferite texturi și modele de breton felurite.

Ce tunsoare scurtă să alegi în funcție de forma feței2. Tunsori scurte pentru față rotundă
Sfatul specialiștilor este să alegi o tunsoare care să depășească puțin linia bărbiei, dacă ai o formă rotundă a feței, pentru că îți va alungi și subția ușor fața. De asemenea, pentru alungirea feței, poți opta și pentru volumul coafurii în partea de sus a capului sau pentru aranjarea părului cu gel. Scopul tău este să reduci rotunzimea feței prin intermediul unei tunsori scurte tip pixie.

3. Tunsori scurte pentru față în formă de inimă
Persoanele cu fața în formă de inimă au de cele mai multe ori o frunte înaltă. O tunsoare scurtă pixie va distrage atenția de la acest detaliu și va scoate în evidență ochii și pomeții. Nu alege o coafură cu mult volum în partea de sus a capului, spre deosebire de persoanele cu față rotundă. Trebuie să te asiguri că tunsoarea ta te face să pari mai înaltă.

4. Tunsori scurte pentru față alungită
Dacă forma feței tale este alungită, nu chiar ovală, ar trebui să ai grijă când alegi tunsoarea pixie potrivită, pentru că este destul de pretențioasă pentru forma feței tale. O tunsoare bob scurt este o alegere mai bună decât o tunsoare pixie, deoarece va distrage atenția de la forma alungită a feței. Cu toate acestea, poți încerca opțiunea cu părul aranjat pe o parte și ondulat.

5. Tunsori scurte pentru față pătrată
Tunsorile scurte pixie adaugă textură look-ului tău, precum și volum părului. Un breton subțire, alături de o tunsoare în scări, va păstra păstra un aspect plăcut, fără a scoate în evidență maxilarul pătrat. Este recomandat să încerci bretonul tuns într-o parte, deoarece adaugă înălțime staturii tale.

6. Tunsori scurte pentru față în formă de diamant
Precum aspectul pe care îl dă persoanelor cu față pătrată, tunsoarea scurtă poate adăuga o textură diferită și volum părului persoanelor cu fața în formă de diamant, accentuând trăsăturile grațioase și feminine ale acestui tip de față. Ai putea să optezi pentru breton, deoarece îți va evidenția ochii și va alungi fața.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment