Tunsori la modă în anul 2020 pentru femei

Dacă te întrebi ce tunsori sunt la modă în anul 2020 pentru femei, atunci am o veste bună pentru tine! Se poartă părul scurt, bobul mediu și tunsorile asimetrice. În ceea ce privește coafatul, mai am o veste bună! În 2020 poți opta pentru coafurile lejere pe care le poți obține de una singură acasă.

Iată care sunt tunsorile la modă în anul 2020:

1. Bobul asimetric

Atunci când optezi pentru o tunsoare asimetrică ai garanția că obții o coafură modernă. În plus, un bob asimetric nu este chiar atât de dificil de coafat. Este suficient să usuci părul cu volum, apoi să obții bucle lejere cu ajutorul ondulatorului.

2. Paj

Această tunsoare câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Chiar dacă este o tunsoare scurtă, Paj arată impecabil la orice vârstă. Cu un breton stratificat sau gradat, în culori într-un stil ombre sau șuvițe, această tunsoare poate fi aranjată cu o perie rotativă și un spray fixativ.

3. Bob Carre

Bob-ul clasic pare că nu vrea să piardă teren, însă tunsoarea Bob Carre va fi vedeta anului 2020. Ai nevoie de o culoare pe măsură, un breton după gust și câteva onduleuri lejere pe care le poți obține cu placa de păr. Nu uita să aplici un spray pentru volum înainte, astfel încât părul tău va părea mai bogat.

bob carre

4. Pixie

Spre deosebire de Paj, tunsoarea Pixie este mai scurtă, mai extravagantă și sportivă în același timp și este potrivită femeilor cu adevărat îndrăznețe. Această tunsoare subliniază caracteristicile feței, precum ochii sau buzele și le redă un farmec aparte. Poate cel mai important lucru de care trebuie să ții cont când optezi pentru această tunsoare este machiajul. Cu siguranță ai nevoie de un machiaj care să susțină plusul de rafinament pe care ți-l oferă tunsoarea.

pixie

5. Sassoon

Este o tunsoare care poate fi obținută din orice tip de păr, indiferent de volumul acestuia. Pur și simplu arată perfect și pe un păr subțire și rar, dar și pe un păr cu firul gros și des. Dacă ai fruntea lată și fața rotundă sau pătrată, atunci este cea mai potrivită coafură pentru tine. În plus, te întinerește cu câțiva ani, iar lungimea părului poate fi una scurtă sau lungă. Dacă optezi pentru această tunsoare, asigură-te că găsești un hairstylist cu experiență pentru că tehnologia de executare este una mai complicată și necesită atenție și efort.

Foto: Sassoon Salon

 

Tu pentru ce tunsoare vrei să optezi în anul 2020?

Leave Your Comment