Tu regizor, eu actor

Tu regizor, eu actor

Azi tu ești regizorul și eu actorul. Și fac cum spui tu. Pentru că, deși actriță, am nevoie de indicațiile tale. Pentru că nu-ți pot satisface orgoliul de regizor fără să-mi spui ce vrei. Pentru că mi-am luat rolul în serios și mi-am promis că voi face să fie bine. Pentru că actor fiind, învăț tot timpul. Azi tu trebuie să mă înveți să dau ce am mai bun. Pentru că filmul nostru merită un Oscar.

Azi am nevoie să îmi spui care este povestea noastră, pentru că oricât talent aș avea, nu știu în ce personaj să mă transform. Azi am nevoie să ne scriem propriul scenariu, cu acele mici detalii. Am nevoie să îmi spui punctul culminant și deznodământul, căci expoziția și intriga îmi sunt cunoscute deja.

Tu regizor, eu actorAzi trebuie să îți spun că actrița principală clachează. Și dacă nu știi ce să-i spui s-o faci fericită, du-te și fă dragoste cu ea. Poate zâmbetul ei te va inspira când îți uiți indicațiile regizorale. Și dacă nu știi când, fă-o dimineața. Până la prânz vei realiza că îți merge bine. Dar vei ști tu oare de ce? Știi tu oare că un film bun are nevoie de un actor și un regizor la fel de bun? Știi tu că actorul poate fi limitat de regizor?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment