Trucuri pentru un machiaj cat eyes perfect

Specialiștii în make-up au dezvăluit, în sfârșit, câteva trucuri pentru un machiaj cat eyes perfect! Fără aceste trucuri, o femeie obișnuită poate petrece câțiva ani încercând să perfecționeze machiajul cat eyes și în tot acest timp să obțină doar un dezastru.

Iată la ce trucuri poți apela pentru un machiaj cat eyes perfect:

1. Machiaj în trei pași:
Un machiaj cat eyes perfect se face întotdeauna din trei pași. Trasează o linie fină de la colțul exterior al pleoapei spre cel interior, fără să faci codița. Al doilea pas este să trasezi o altă linie peste canalul lacrimal din colțul exterior spre nas (majoritatea o fac invers). Ultimul pas este să unești cele două linii printr-o codiță. Dacă vrei un contur mai gros, poți trasa linii scurte peste cele deja desenate.

trucuri-pentru-un-machiaj-cat-eyes-perfect

2. Umbră:
O umbră ușoară în nuanțe de maro sau bej poate defini machiajul cat eyes. Alege o pensulă moale, nu foarte groasă, umezește-o cu puțină apă, apoi aplică fard de la colțul exterior al ochiului spre interior. Urmărește întotdeauna forma arcadei.

machiaj-cat-eyes

3. Codițe perfecte:
Dacă nu poți realiza codițe perfecte, folosește machiajul cu o lingură. Tot ce trebuie să faci este să pui lingură în dreptul ochiului și să trasezi linia după forma acesteia. De asemenea, poți folosi și o hârtie mai groasă dacă vrei o codiță într-un unghi perfect.

4. Folosește gel:
Potrivit specialiștilor, începătoarele se descurcă mai bine cu o pensulă subțire, în unghi și un strat de gel, pe care îl poți aplica ținând ochii deschiși. Cea mai mare greșeală este să tragi de zona ochilor atunci când aplici eyelinerul sau gelul pentru contur.

cat-eyes-albastru

5. Dermatograf alb:
Dacă vrei ca ochii tăi să pară mai mari, folosește un dermatograf alb sau nude moale peste canalul lacrimal.

6. Folosește corector:
Dacă ai trasat linia greșit, poți folosi un corector în loc să ștergi și să o iei de la capăt.

Nu uita că poți face un astfel de machiaj cu orice culoare dorești.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment