Trucuri pentru a evita pofta de dulciuri

pofta-de-dulceTrucuri pentru a evita pofta de dulciuri

Exista persoane care simt nevoia continua de a rontai ceva. Nimic rau in asta daca acel ceva nu este „dulce”. Ai nevoie doar de un strop de ambitie pentru a nu consuma alimente nocive sanatatii si greutatii tale.

Tine tot timpul in geanta sau la birou seminte, migdale, fructe uscate, nuci sau cereale integrale. Iar atunci cand simti nevoia de a rontai, alege o cantitate de maxim un pumn.

Semintele, nucile si migdalele te energizeaza si nu au un aport caloric ridicat daca le consumi in stare cruda. Cat despre cerealele integrale, trebuie sa stii ca e indicat sa le consumi cu iaurt degresat si in niciun caz cu lapte. Laptele nu face altceva decat sa sporeasca aportul caloric. Fructele uscate sunt cea mai buna alegere daca ai pofta de ceva dulce.

Evita supele si mancarurile pe baza de smantana, unt sau faina si alege ceva usor. In timpul zilei, poti consuma ceai de ghimbir, te va ajuta sa ai o digestie buna.

TIPS: Nu uita ca sportul este cheia oricarei diete. Te va ajuta sa slabesti sanatos si sa nu ramai cu urmari .

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment