Trucuri de styling pentru o talie mai îngustă

talie

Sfaturi de stil pentru talie mai îngustă

Jumătate din populația lumii este în căutarea unei soluții care nu se găsește foarte ușor. Nu contează dacă urci pe un podium sau doar vrei să ieși din casă, din punctul de vedere al societății din ziua de astăzi unul dintre standardele frumuseții este o talie mai îngustă. Deși nu poți găsi o soluție permanentă pentru acest standard, va trebui să faci exerciții și să mănânci în continuare sănătos, pentru a menține corpul în formă. Însă, cu siguranță, poți urma sfaturile de styling de mai jos care te ajută să ai o talie mai îngustă.

Tocuri înalte

Vizual, înălțimea ta compensează aspectul taliei. Acesta este unul dintre motivele pentru care pantofii cu tocuri înalte încă sunt la modă. Odată ce începi să-i porți, picioarele vor părea mai alungite, corpul mai subțire și talia mai mică. Stiliștii recomandă să porți pantofi cu toc înalt în culori nud. Cu cât este mai apropiată culoarea pantofilor de culoarea pielii, cu atât vei părea mai înaltă.

Haine supradimensionate

Una dintre cele mai populare tendințe din acest moment în lumea modei este reprezentată de hainele supradimensionate, care nu îți pot face talia cu adevărat mai îngustă, dar cu siguranță te pot ajuta să maschezi problema. Sunt recomandate puloverele, tricourile, cămășile lari cu nasturi și poncho-urile. Acestea pot da impresia unei talii subțiri pe sub ele doar dacă sunt purtate cu blugi skinny, colanți negri sau tocuri înalte.

talie

Pantaloni și fuste cu talie înaltă

Pentru a ascunde kilogramele în plus din jurul taliei, până când le dai jos cu exerciții, sau doar pentru a avea o talie mai îngustă, poți purta o pereche de blugi cu talie înaltă. Denimul este o țesătură foarte fermă, ceea ce înseamnă că va ascunde toate defectele. Același lucru este valabil și pentru fustele și pantalonii scurți cu talie înaltă. Ține minte doar că trebuie să alegi țesături ferme, pentru a evita aspectul buhav.

Culorile pieselor vestimentare pentru o talie mai îngustă

Culorile deschise te fac să pari mai mare decât ești de fapt. Culorile întunecate, dimpotrivă, dau efectul unei siluete mai mici. Așa că poți alege oricând o rochie monocromă de culoare închisă. Dacă alegi două piese vestimentare pentru outfit-ul tău, asigură-te că partea de sus este întotdeauna mai întunecată. De asemenea, poți purta rochii negre, care au decupate în jurul taliei, pe părțile laterale.

Imprimeuri pentru o talie mai îngustă

Unele imprimeuri pentru haine ar trebui complet interzise, dacă vrei să faci talia să pară mai mică. Nu purta niciodată dungi orizontale, este recomandat să le alegi pe cele verticale. Stiliștii mai recomandă și imprimeurile mici și bulinele mari. Acestea sunt imprimeurile standard, care îți îndeplinesc efectul dorit de subțiere a taliei.

Citește și: Cum să porți fustele și rochiile midi corect

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment