Trucuri de machiaj care sculptează fața

Machiajul poate fi folosit pentru a crea o iluzie optică, dar tu știi care sunt trucurile ce sculptează fața? Ai văzut nenumărate tutoriale de machiaj în care un bărbat se transformă într-o femeie, o persoană creează iluzia că are trăsăturile altei naționalități. Utilizarea pudrelor, fardurilor bronzante și instrumentelor de conturare poate schimba caracteristicile feței unei persoane într-un mod de nerecunoscut. Aceasta poate fi, de asemenea, folosită pentru a da impresia că o persoană este mai slabă cu 4 kilograme, doar prin alegerea trucurilor și sfaturilor de machiaj potrivite.

Aceste trucuri de machiaj oferite de profesioniști te vor ajuta să-ți creezi o imagine cu totul diferită, folosind instrumentele care sculptează fața adecvate pentru tine. Cei mai mulți oameni arată extrem de diferit, fără utilizarea machiajului, evident mai ales în cazul celebrităților. Fiecare dintre noi este capabil să creeze această iluzie optică, dacă putem să folosim corect produsele de machiaj. Această listă te va ajuta să realizezi acest obiectiv aparent greu de îndeplinit.

Trucuri-de-machiaj-care-sculptează-fața1. Vei avea nevoie de umbrire corectă
Cei care au intrat de curând în lumea machiajului nu realizează faptul că nuanțele închise ajută la sculptarea feței, în timp ce culorile mai deschise aduc în prim plan toate detaliile. Acest lucru poate fi folosit în favoarea ta, dacă folosești o pudră mată cu accente bronzante -o nuanță sau două mai închisă decât tonul pielii – pentru a sculpta trăsăturile pe care le dorești, în timp ce un iluminator – o nuanță sau două mai deschis decât tenul tău- va contribui la crearea unor noi forme pentru pomeți, nas, frunte și bărbie. Este recomandat să folosești o pensulă de machiaj, pentru a nu lăsa dungi în urmă, iar produsul pe care îl utilizezi poate fi cremos sau sub formă de pulbere. Pudra pulbere este o alegere mai bună în lunile călduroase de vară.

2. Alege modelul sprâncenelor mai groase
Oricât de ciudat ar suna, cu cât îți vei lăsa forma sprâncenelor mai groasă, cu atât va părea mai subțire fața, deoarece ajută la divizarea spațiului de pe frunte, punând accentul potrivit. De asemenea, cu cât sunt mai lungi și mai dese, efectul general va fi unul mai mare, alături de trăsăturile care par mai mici și nu la fel de proeminente. Pentru un efect reușit, încearcă să le pensezi astfel încât să pară totul natural. Poți încerca să le arcuiești mai mult în partea superioară și verticalizează-le apoi.

3. Optează pentru machiajul ochi de pisică
Aspectul ochilor de pisică este unul dintre cele mai atrăgătoare, și pe bună dreptate. Înafară de faptul că înclinarea ochilor este atrăgătoare per total, conturarea marginilor exterioare ale ochilor va face ca restul feței să pară mai îngust. Cu cât te vei folosi mai mult de efectul smokey eyes, cu atât va părea restul feței mai conturată. Ai grijă să nu exagerezi. Se va crea un efect triunghiular, care va schimba forma inerentă a feței, iar ochii vor deveni o caracteristică proeminentă.

4. Luminează fața la mijloc
În cazul în care îți dorești o față alungită, mai ales dacă ai o formă mai rotundă, crearea distanței între nord și sud în loc de est și vest este o opțiune viabilă. Pentru a realiza acest lucru, ar trebui să-ți luminezi centrul feței cu un iluminator, pornind de la baza cărării părului, până deasupra buzei superioare. Poți coborî și până în centrul bărbiei cu iluminatorul dacă vrei să minimizezi aspectul său normal. În acest fel, atenția este distrasă de la lățime și se focalizează pe lungimea feței, astfel încât să se creeze iluzia unor trăsături mai fine.

Sursa foto: beautyramp.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment