Trucuri de machiaj ca să pari mai tânără

trucuri de machiaj

Nu ți-ar plăcea să arăți la fel de tânără precum te simți? Pielea se poate deteriora repede în timp, dar câteva trucuri simple de machiaj te pot scăpa de acele linii fini și de riduri. Nu e nevoie să cheltuiești o avere pe cremele și pe loțiunile care nu prea își fac efectul. Machiajul tău poate face totul pentru tine. Iată câteva sfaturi de machiaj, care fac ca pielea ta să arată mai tânără în mod natural.

Folosește o bază de machiaj hidratantă
În cazul în care pielea ta se usucă, vei avea un aspect îmbătrânit. Atunci când folosești machiaj, ai grijă ca baza să fie hidratantă. Dacă fondul de ten nu îți permite asta, atunci ia în considerare utilizarea unei creme hidratante ca strat de bază în schimb. Ar trebui să urmezi acești pași imediat după ce te demachiezi, respectiv exfoliezi, pentru a-ți proteja porii de praf și murdărie.

trucuri de machiajEgalizează-ți tonul pielii
Merită să cauți o bază de machiaj care are un pigment de culoare în ea. Acest tip de produs este perfect pentru egalizarea tonului pielii, fie că vrei o nuanță mai deschisă sau mai închisă. Dacă nu găsești un fond de ten potrivit, poți încerca și o cremă hidratantă cu pigment de culoare. Ai putea chiar să o folosești în locul fondului de ten pentru a economisi bani, timp și produse pe care le aplici pe piele.

Folosește un contur de ochi în două culori (tuș sau creion de ochi)
Acest produs scoate ochii în evidență, iar cu trucurile potrivite îți poate fața să pară mai tânără. Folosește două culori, o nuanță mai deschisă -piersică- și una mai închisă -maro. Folosește culoarea mai închisă pe pleoapele superioare, iar cea deschisă pe pleoapele inferioare. Ochii vor părea mai luminoși, mai mari și nu vei mai arăta obosită.

Optează pentru farduri de obraz cremoase
Evită fardurile de obraz sub formă de pudră sau pulgere. Acestea se adâncesc în liniile fine și riduri, făcându-le să arate mai rău. Fardul de obraz crema va evita această situație și va arăta bine pe obraji. Puțin roșu îți va scoate pomeții în evidență și vei arăta cu câțiva ani mai tânără. Folosește o pensulă de blush pentru a aplica fardul de obraz în sus, pe obraji.

Asortează-ți creionul de buze cu rujul
Asigură-te că se potrivește culoarea creionului de buze cu cea a rujului. Atunci când acest lucru este ignorat, arăți mai bătrână decât ești în realitate. Creionul de buze ar trebui să ajute la îmbinarea naturală a culorii buzelor cu cea a pielii prin marginile rujului, așa că folosește-l în acest fel.

Folosește fard de pleoape în culori deschise
Când vine vorba de ochii tăi, încearcă să-i scoți în evidență prin farduri în culori deschise. Acestea vor distrage atenția de la riduri și liniile fine, făcând pielea să pară mai tânără. Poți încerca să le și asortezi cu culoarea ochilor și cu nuanța conturului de ochi pentru un efect complet.

Demachiază-te la sfârșitul zilei
Nu merge la culcare cu machiajul pe față. Acest lucru este foarte rău pentru pielea ta și va accentua procesul de îmbătrânire. Nu își ia mult timp să-ți demachiezi fața la sfârșitul zilei. Apa călduță cu săpun este bună, dar există și șervețele demachiante sau alte produse destinate special eliminării machiajului.

Sursă foto: wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment