Tristetea – Boala secolului al XXI-lea

Tristetea – Boala secolului al XXI-lea

Tristetea, desi este un sentiment normal, fara de care nu am mai fi oameni, este cea mai temuta emotie pe care noi o putem simti. Apare cand te astepti mai putin, cand esti dezamagit, tradat, cand pierzi pe cineva drag sau pur si simplu cand nu esti multumit de viata ta.

Sentimentul de tristete trebuie sa fie efemer, sa dispara cat mai repede, insa daca simti ca te copleseste apeleaza la familie, prieteni sau chiar un specialist.

Partea buna a acestei boli este ca ne ajuta sa apreciem lucrurile frumoase din viata noastra, dar exista si un pericol atunci cand nu reusesti sa te aduni si sa mergi mai departe. De la tristete la stari de depresie, nu este decat un pas.

Starile de tristete le poti vindeca facand lucrurile care tie iti plac atat de mult, poti dansa pe muzica preferata, canta, fa sport, iesi in oras, acorda-ti o vacanta pe care o meriti, iesi pe strada si cere cuiva sa te imbratiseze, te vei amuza si cu siguranta te vei simti mai bine.

Nu lasa acest sentiment sa creasca in tine si sa ajunga sa te copleseasca, ureaza-i bun venit din cand in cand si spune-i la revedere rapid pentru a fi fericit pe deplin!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment