Trei coafuri pentru zile ploioase

Tutorial video

Nimic nu se potrivește mai bine cu acele zile ploioase decât niște coafuri dezordonate! Dacă mai pui la socoteală și lipsa timpului, atunci îți oferim câteva trucuri de care poți ține cont de fiecare dată când vrei să arăți bine, dar nu vrei să investești prea mult timp în coafură.

Iată cele trei coafuri pentru zile ploioase:

1. Prinde-ți părul într-o coadă joasă și dezordonată, apoi creează volum trăgând câteva fire.
După ce ai obținut volumul, răsucește coada și prinde-o cu ajutorul unor agrafe de păr de jur împrejur. Nu uita! Cu cât mai dezordonat, cu atât mai bine!

coada-cu-volum

2. Împarte părul în trei părți: două șuvițe laterale și o parte la spate pe care o prinzi cu ajutorul unui elastic. Creează volum cu ajutorul degetelor, apoi răsucește coada și prinde-o cu agrafe de păr. Următorul pas este să răsucești șuvițele laterale pe care le vei prinde după cocul deja obținut. În mod normal, ar trebui să-ți ia maxim trei minute.

coc-din-suvite

3. Prinde-ți părul într-o coadă de cal, apoi împarte-o în patru șuvițe. Fiecare șuviță se răsucește și se prinde cu agrafe de păr până când obții un coc dezordonat perfect pentru zilele ploioase.

suvite-rasucite-2015

 

Iată și clipul cu pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru fiecare coafură în parte:

TIPS: Înainte de a-ți face una dintre aceste coafuri se recomandă să-ți ondulezi părul sau să-l tapezi pentru a obține un coc dezordonat.

Sursă: SignatureSeries

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment