Trei aberații masculine

Înainte de orice, precizez că nu bag toți bărbații în aceeași oală și consider că nu toți spun sau gândesc aceste aberații masculine. Sau ce sunt ele.

Iată care sunt cele trei aberații masculine:

1. Toate sunt la fel

Nu, dragii mei. Nu sunt toate la fel, cum nici voi nu sunteți toți niște animăluțe care se tăvălesc fericiți prin noroi, adică porci. Îmi plac mult acei bărbați care se atacă gratuit și spun repede despre femeile care îi stigmatizează că i-a încercat pe toți și acesta este singurul motiv pentru care ar spune despre bărbați că sunt toți la fel. Pe naiba! Statistic vorbind este imposibil. Adevărul este că o femeie care spune asta este doar proastă. Sau frustrată.
Cine e de vină, dragii mei, că vă învârtiți voi într-un cerc plin de dubioase botoxate, cu doi neuroni în cap și obișnuite să-și schimbe bărbații ca pe șosete? Cine e de vină că vă intrigă obsedatele de control, care își irosesc timp prețios scormonind prin iPhone-ul și buzunarul vostru, de parcă singurul scop în viață este să caute scandal? Da, alea sunt toate la fel.
O femeie inteligentă este altfel. Nu face parte din categoria Toate-s la fel. Vă propun să schimbați puțin direcția și să abordați femei mai puțin sclipicioase și preocupate doar de manichiura lor cu gel și strasuri. Vă asigur că există femei care nu suferă de Sindromul Detectiv Particular și nici nu stau toate cu lesa-n geantă, așteptând cățelul care să scoată limba de un cot și să dea ca prostul din coadă.
Din fericire, nu suntem la fel. Nici femeile, nici bărbații. Și da, încă mai aveți o speranță că veți găsi o femeie care să nu vă aștepte acasă cu tigaia-n mână, gata oricând să vă pocnească una doar pentru că au impresia că aveți două capete și un singur creier.

aberatii-masculineP.S. Nu zic să căutați o tocilară, plină de coșuri, ci doar o femeie inteligentă. Aflați voi ce înseamnă asta.

2. Pentru că sunt bărbat
Cea mai patetică scuză. Dacă există grad de comparație pentru patetic. Bărbăția nu e o scuză, nu pentru asta. E ca și cum eu, în calitate de femeie, ar trebui să accept că un bărbat îmi spune: Am voie pentru că sunt prost. Ei da? Păi noi nu putem spune Pentru că sunt femeie?
Pentru că sunt bărbat nu este un argument. Faci ceva pentru că ai un motiv rațional. Ai înșelat-o? De ce? „Pentru că aveam chef de altă femeie, pentru că m-am plictisit de tine, pentru că nu mai am încredere în mine și voiam să văd dacă merge și cu alta”, deși ar trebui să știi asta în fiecare dimineață când nu-ți poți face nevoile până nu te liniștești sau pur și simplu, nu-ți pasă dacă e una în plus sau minus.
Desigur că există și inapte care au mintea odihnită și acceptă scuza de bătrâni că bărbatul e bărbat. Și trebuie să-l înțelegem. Săracul!
O femeie inteligentă (alta decât alea care schimbă bărbați ca pe șosete), o să vă pună bagajul la ușă și când o să întrebați De ce? o să vă spună Pentru că sunt femeie! Joac-o p-asta!

P.S. Precizez încă o dată că nici cu aberația asta nu sunt de acord că o folosesc/gândesc toți. Doar o anumită categorie.

3. O iubesc, dar nu-i arăt că i se urcă la cap

E bună aberația asta. Pentru schimbătoarele de șosete. Pe alea probabil o să le intrige de ce masculul ei nu-i arată dragoste și o să facă tot ce știe ea să-i dea teroare. Dacă vorbim despre o femeie inteligentă, lucrurile stau altfel. Nu-i arăți nimic, stai liniștit că se găsește un fraier care să-i arate asta. Și o să plece fără să vrea de lângă tine. Sigur că asta nu înseamnă că trebuie să adopți rolul de cățeluș, gata oricând să o copleșească printr-o abudență de sentimente, cuvinte și gesturi romantice. Dar dacă nu-i arăți nimic, ea ce să înțeleagă? Sau ce să creadă? O să creadă că nu-ți pasă pentru că așa suntem noi construite.
Așa că, dacă o iubești, nu-ți mai fie frică de asta, chiar dacă ești bărbat. Atâta timp cât ai o femeie în adevăratul sens al cuvântului lângă tine, nu trebuie să-ți faci griji. În celălalt caz, cu atât mai puțin. Până la urmă, tu ai ales-o, nu?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment