Tratamente pentru unghii – Cum îți îngrijești unghiile acasă

Tratamente pentru unghii – Cum îți îngrijești unghiile acasă

Fie că ai unghiile casante, se rup ușor sau au devenit galbene, există câteva tratamente pe care ți le poți aplica singură acasă.

Tratament unghii subțiri: pentru unghii subțiri se recomandă masaj cu ulei de măsline și vitamina E în fiecare seară, timp de două săptămâni.

Unghii deshidratate: în primul rând, unghiile deshidratate se exfoliază. La fel ca organismul tău, unghiile au nevoie de apă. Consumă minim 2 litri de apă pe zi și hidratează-le prin masaj cu miere de albine amestecat cu ulei de migdale.

Tratament pentru creșterea unghiilor: dacă îți dorești unghii mai lungi într-un timp scurt, masează-le de 2-3 ori pe săptămână cu o lingură de argilă albă pudră amestecată cu o lingură de ulei de măsline.

Tratament unghii galbene: unghiile se îngălbenesc fie din cauza fumatului, fie din cauza lacului de unghii colorat sau de proastă calitate. La fiecare 2-3 zile masează-ți unghiile cu zeamă de lămâie timp de 10 minute.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment