Tratamente cu miere pentru părul uscat

Folosim atât de multe produse pentru părul nostru, aplicăm diferite niveluri de căldură pentru a-l aranja, pentru o anumită coafură, fără a ne gândi ce îi facem cu adevărat. Un păr frumos este un păr sănătos. Câteodată este greu să menții sănătatea podoabei tale capilare. Iată câteva tratamente cu miere pentru părul uscat!

Ce remedii naturale cu miere pentru părul uscat poți încerca acasă?

De ce ar trebui să te bazezi pe proprietățile mierii? Dacă ai părul uscat sau deteriorat, mierea îți poate fi de un real folos. Are proprietăți antioxidante și substanțe nutritive care alimentează foliculii de păr, încurajând asfel și creșterea părului. Însă este important să știi cum poți aplica mierea. În caz contrar, vei avea de-a face cu o situație lipicioasă.

1. Tratament cu miere

Această mască este formată doar din miere și apă.

1/4 cană de miere
apă

Se amestecă 1/4 cană de miere cu apă, astfel încât să poți întinde masca pe păr fără probleme. Dacă ai părul mai lung, s-ar putea să fie nevoie să folosești mai multă miere. Aplică masca pe părul umed și las-o să acționeze pentru jumătate de oră. Clătește părul cu apă caldă.

2. Tratament cu miere și oțet de mere

Oțetul de mere oferă strălucire părului și poate acționa ca un balsam natural.

1/4 cană de miere
10 linguri de oțet de mere

Se amestecă mierea și oțetul de mere. Se aplică pe părul umed, la fel cum ai aplica și șamponul. Lasă să acționeze 15 minute, după care poți clăti cu apă caldă.

3. Tratament cu miere și ulei de măsline

Uleiul de măsline poate avea un impact semnificativ asupra hidratării firului de păr după câteva utilizări și influențează sănătatea scalpului și a rădăcinilor firelor de păr. De asemenea, poate trata părul uscat și deteriorat.

1/2 cană de miere
1/4 cană de ulei de măsline

Se amestecă o jumătate de cană de miere cu 1/4 cană de ulei de măsline, încălzind puțin amestecul dacă este nevoie. Aplică pe păr.

4. Tratament cu miere și ulei de cocos

Uleiul de cocos ajută la hidratarea părului și a rădăcinilor firelor de păr. În plus, dă mai multă strălucire și are o textură mai ușoară față de uleiul de măsline. Are substanțe nutritive care îl transformă în ingredienul perfect pentru tratamentele pentru păr.

1/4 cană de miere
3 linguri de ulei de cocos încălzit

Amestecă uleiul de cocos și mierea. Aplică masca pe părul umed. Las-o să acționeze pentru aproximativ 10 minute, după care clătește părul cu apă caldă.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment