Tratament pentru unghii exfoliate – Cum să-ți întărești unghiile

Tratament pentru unghii exfoliate – Cum să-ți întărești unghiile

Unghiile care se exfoliază sunt de obicei deshidratate și nu neapărat mai subțiri sau slabe. Primul pas pentru a combate exfolierea unghiilor este hidratarea intensivă pe care o poți face consumând cei doi litri de apă zilnic și creme hidratante.

Când temperatura este scăzută crema de mâini devine obligatorie, mai ales dacă ai obiceiul să stai mult cu mâinile în apă (fie că speli vase, faci curățenie sau îți place să faci băi fierbinți).

unghii-exfoliateDacă ai deja unghiile exfoliate, încălzește seara puțin ulei de măsline (la o temperatură suportabilă, nu să te arzi) și masează-ți unghiile curățate cu uleiul cald. Zeama de lămâie face și ea minuni, pentru că reprezintă un aport important de vitamina C și mai mult decât atât te scapă și de petele gălbui căpătate de la ojă.

Alege întotdeauna pila de unghii dintr-un plastic fin și nu cea metalică. Pilele metalice sunt prea dure și pot sfâșia cuticula fină a unghiei, motiv pentru care apare exfolierea.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment