Tratament naturist împotriva reumatismului – Află cum poți scăpa de durerile de oase și articulații

young male holding his back in painTratament naturist împotriva reumatismului – Află cum poți scăpa de durerile de oase și articulații

Reumatismul provoacă dureri de articulații, oase, ligamente sau tendoane. De cele mai multe ori, durerile sunt mai pregnante atunci când se schimbă vremea, motiv pentru care se recomandă o dietă potrivită acestei afecțiuni.

Consumul regulat de nuci ameliorează acest tip de durere (consumă 5-6 nuci zilnic).

Cataplasme cu varză: specialiștii spun că varza are proprietăți antiinflamatorii și reduce durerile reumatice dacă aplicați pe zona afectată cataplasme cu foi de varză. Striviți cu ajutorul unui sucitor foile de varză, aplicați-le pe zona dureroasă și înfășurați cu bandaj elastic. Foile se schimbă de 3-4 ori pe zi. Sucul de varză consumat pe stomacul gol este la fel de eficient.

Masaj cu ulei din semințe de carom ajută la tratarea durerilor. Îl puteți procura din plafar. De asemenea, o linguriță de ulei de carom amestecată cu o cană de apă fierbinte înainte de masă poate ajuta la dispariția durerilor articulare.

Sucul de roșii obținut natural, precum și sucul de morcovi și lămâie sunt foarte eficiente în combaterea reumatismului.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment