Tratament natural pentru unghii

Tratament natural pentru unghii

Atunci cand faci curatenie incearca sa porti manusi de cauciuc pentru a-ti proteja mainile si cand termini, spala-te si da-te cu o crema hidratanta.

Foloseste cat mai putin produsele pe baza de acetona pentru ca distrug unghiile.

Alimentatia trebuie sa fie bazata pe alimente care contin vitamina A, B, C si acizi Omega 3. Consuma morcovi, seminte, nuci, produse lactate, peste si legume proaspete.

Cand apare exfolierea?

Exfolierea apare atunci cand unghiile sunt deshidratate, fie datorita lipsei unui consum adecvat de apa, fie de la acetona. Pentru a trata exfolierea se realizeaza un amestec intre zeama de lamaie si ulei de masline, incalzit putin. Unghiile se tin in amestec pana se raceste. Tratamentul se face cel putin 10 zile consecutiv.

Petele albe pe unghie:

Pentru a le trata, se amesteca apa de trandafiri cu glicerina si zeama de lamaie.

Pentru intarirea unghiilor se foloseste glicerina, iar daca ai unghiile lipsite de luciu, sterge-te in fiecare seara cu zeama de lamaie folosind un tampon.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment