Traser Gold – Inele și verighete

Traser Gold – Inele și verighete

Vine un moment în viața fiecărei femei în care își dorește ca bărbatul iubit să o ceară în căsătorie. Cele mai reușite cereri în căsătorie sunt cele care au inelul potrivit pentru femeia potrivită și bineînțeles, surpriza propriu-zisă.

Nici pentru bărbați nu este ușor, mai ales că ei trebuie să facă alegerea corectă în funcție de viitoare lor soție și de gusturile ei. Cei de la traser gold s-au gândit să ușureze această alergatură după inelul perfect, așa că vă oferă peste 150 de modele de inele și mai mult de 200 de modele de verighete, lucrate atât la mașină, cât și manual.

Bineînțeles că verigheta vine imediat după inel și este un pas important pentru viitorii soți de aceea este bine ca la verighete să pice amandoi de acord asupra unui model, fie că este cu aur alb sau cu aur galben sau roz, fiecare model de verighetă are ceva special în construcția lui.

Pe lângă verighete, traser gold deține o paletă largă de produse confecționate din aur care se pot face cadou sau pur și simplu să îți faci ție o plăcere de a purta o bijuterie din aur autentic. Brățări, lanțuri, ba chiar și lanțuri pentru copii se găsesc pe trasergold.ro.

Nu mai stați pe gânduri și intrați pe trasergold.ro pentru a vă surprinde viitoarea soție cu cel mai frumos inel de logodnă, sau, pentru a alege cel mai potrivit cadou.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment