Ce spun trăsăturile faciale despre tine?

Se spune că trăsăturile feței îți dezvăluie felul tău de a fi, fiind o hartă a personalității și întregului tău destin! Cu siguranță ai auzit persoane care pot caracteriza oamenii la prima vedere, însă te-ai întrebat vreodată cum fac asta?

Iată ce spun trăsăturile faciale despre tine:

Buze pline: sunt caracteristice persoanelor care se dedică relațiilor, cu precădere femeilor care își doresc să devină mame. Persoanele cu buze mari sunt dispuse să ofere multe din punct de vedere sentimental.

trasaturi-facialeBuze subțiri: în general, despre femeile cu buze subțiri se spune că au nevoie de spațiu și intimitate mai mult decât oricine, ba mai mult decât atât, nu de puține ori sunt caracterizate ca fiind femei mai rele.

Maxilar bine definit: persoane ambițioase, care luptă pentur a-și îndeplini dorințele.

Fruntea rotundă: personalitate creativă, emotivă și artistică.

Fruntea plată: specifică persoanelor care obişnuiesc să gândească sau să analizeze înainte să acţioneze sau să vorbească.

Sprâncenele dese: specifice oamenilor ambiţioşi, care au încredere în ei înşişi. Despre persoanele cu sprâncene dese se spune că au un libidou mai ridicat, fără a-și pierde din realism.

Sprâncenele subţiri în mod natural: sunt caracteristice persoanelor cu o stimă de sine scăzută, deși nu este neapărat să recunoască asta.

Sprâncenele pensate foarte subţire (stilul virgulă) sunt caracteristice personelor care voluntar sau nu, atrag partenerii violenţi. Cumva persoanele care optează pentru niște sprâncene mai subțiri acceptă să renunțe la dominația în cuplu.

Ochii mari: sunt specifici persoanelor comunicative, foarte inimoase, care vorbesc mult.

Ochii mici: spun despre tine că ești o persoană mai rezervată şi sceptică, o persoană căreia cu greu îi câştigi încrederea.

Pomeţi rotunzi, bine definiţi precum îi are Scarlett Johansson, îi dau de gol pe cei cărora le place să vorbească şi cărora le face plăcere să dea sfaturi, chiar şi atunci când nu sunt solicitate.

Nasul proeminent sau mare este o trăsătură a oamenilor cu o mare atenţie la detaliu. Dacă ai nasul proeminent înseamnă că eşti o perfecţionistă şi că îţi place să îţi faci planuri în avans.

Nasul mic  este caraceristic persoanelor care ştiu să fie eficiente în tot ceea ce fac.

Tu te regăsești în descrierea de mai sus ?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment