Top cele mai bune parfumuri pentru sezonul cald

parfumuri

Știai că parfumurile se aleg în funcție de sezon? Dacă în timpul iernii, este de preferat să alegi un parfum dulce, cu note orientale sau fructate, în sezonul cald ar fi bine să alegi unul fresh. Nu vrei să te simți sufocat și de dulceața unui parfum.

Mai jos îți las o listă cu parfumurile mele preferate:

Trebuie să recunosc că de la un timp, am devenit fan parfumuri unisex, însă mai sunt câteva parfumuri pentru femei la care nu pot să renunț. Iată care sunt acestea:

1. Euphoria Calvin Klein

L-am descoperit în urmă cu 9 ani și trebuie să recunosc, a fost dragoste la prima vedere! Este potrivit mai degrabă pentru serile calde de vară, având un parfum oriental de orhidee, care evidențiază fructele exotice. Se potrivește de minune femeilor puternice și încrezătoare.

2. Daisy Dream Marc Jacobs

E potrivit de dimineață până seara. Dacă vrei, e parfumul ideal pentru femeia căreia îi place libertatea. Notele centrale ale parfumului oferă o aromă de iasomie, de lychee și lemn alb de mosc.

3. Valentina by Valentino

Pe acesta l-am descoperit din greșeală. În 2011 aveam o mostră de parfum de la Valentino, i-am dat-o unui prieten care pleca în Roma și l-am rugat să mi-l cumpere. (nu-l găseam în România). S-a întors cu Valentina, care era complet diferit de ceea ce îi cerusem eu. Din 2011 și până acum, îl folosesc în fiecare vară. Este parfumul ideal pentru femeile care preferă un parfum ușor dulce, dar fresh în același timp.

4. Premier Figuier Extreme by L’Artisan Parfumeur

Deși brand-ul este mai puțin cunoscut în România, merită să-l încerci. Premier Figuier și Caligna de la L’Artisan Parfumeur sunt două dintre parfumurile la care, probabil, nu voi renunța niciodată. Premier Figuier e o combinație de arome verzi cu flori albe, de unde rezultă un parfum senzual și somptuos.

În ceea ce privește parfumurile bărbătești, poți alege unul dintre cele de mai jos:

1. Ultraviolet Man Paco Rabanne

Mi se pare potrivit pentru un tip care știe să seducă, care nu ține cont de reguli, ci din contră, caută ceva exclusivist. Ultraviolet este proaspăt și lemnos în același timp, având ca note de vârf cihlimbar și mentă.

2. Bleu de Chanel

E parfumul pe care trebuie să-l folosești atunci când vrei să atragi atenția. E un parfum pe care îl poate folosi numai un bărbat cu o eleganță aparte. Notele de piper roz, iasomie și ghimbir, îl fac potrivit pentru bărbații care știu ce vor.

3. Carolina Herrera 212 Sexy Men

E drept că nu e printre cele mai noi parfumuri, însă e un parfum bun. Îl văd potrivit pentru bărbații pe care îi întâlnești, de regulă, în cafenelele exclusiviste sau prin restaurante celebre. Parfumul are o aroma de citrice proaspete, ușor condimentate.

4. Caligna by L’Artisan Parfumeur

Este un parfum unisex, îl folosesc și eu, l-au folosit și prietenii mei. E un parfum care îți provoacă dependență, în plus are acel miros “altfel”, pe care ți-e greu să-l recunoști. Parfumurile de la L’Artisan Parfumeur se obțin din cele mai bune ingrediente naturale și cristale extrase din plante, ceea ce le face să fie unice.

Tu ce parfum preferi?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment